Când nu va mai fi, îți vei da seama că mama a fost prietena ta cea mai bună

Dacă ai o relație pozitivă cu mama ta, ea va deveni cea mai bună prietenă a ta, indiferent dacă ești tânăr sau ani mai târziu, când vei fi adult. Sigur, s-ar putea să nu vezi acum și s-ar putea să nu-ți dai seama în următorii ani, dar odată ce îți pierzi mama, vei începe să înțelegi că a fost cu adevărat cea mai bună prietenă a ta și multe altele. Relația pe care o am cu mama mea este cu siguranță cea mai importantă din viața mea și asta ar putea suna puțin ciudat pentru unii, dar dacă ai o legătură pozitivă cu mama ta, știi exact despre ce vorbesc.
Pe măsură ce am îmbătrânit, am devenit din ce în ce mai aproapiate. Lucrurile despre care înainte îmi era frică să vorbesc cu ea sunt acum lucruri despre care împărtășim cu ușurință cuvintele. Suntem amândoua deschise și sincere una cu cealălalta și ne pasă cu adevărat una de cealălalta la un nivel cu care nimeni altcineva nu se poate compara cu adevărat.
Ea este singura persoană pe care o cunosc acum și pe care o pot suna în miezul nopții dacă am cu adevărat nevoie de ea. Ea mă iubește necondiționat și eu o iubesc necondiționat. Am ținut-o trează noaptea fără să-mi dau seama și ea și-a făcut mereu griji pentru mine în feluri în care ceilalți nu o vor face niciodată. Mama mea este cea mai bună prietenă și nu aș schimba-o pentru lume.
Îți vei da seama cât de importantă este ea când va dispărea și poate atunci va fi prea târziu, așa că te rog să faci tot posibilul să înțelegi relația pe care o ai cu femeia care te-a adus pe această lume. Ea este persoana care te-a ajutat să te transformi în ceea ce ești acum, a avut grijă de tine prin suișurile și coborâșurile pe care le-a pus viața în fața ei și chiar și atunci când se lupta și-a făcut timp să se joace cu tine și să facă tot posibilul să aducă un zâmbește-ți pe față.
Ea a fost acolo când ai trecut prin despărțiri, a fost acolo când ai căzut de pe bicicletă și, dacă ai avea vreodată nevoie de ea pentru ceva, ar fi fost la doar un apel distanță. Îți dorește tot ce este mai bun și lucrează din greu pentru a vedea că și acum poți trăi o viață bună. Dacă te lupți, ea va veni întotdeauna prin ajutor în orice fel poate și merită o oarecare recunoaștere.
Mama ta este singura persoană care ar trebui considerată cea mai bună prietenă a ta mai presus de toți ceilalți. Ea este persoana care ți-a fost alături când ai tratat-o rău și s-a asigurat că ai tot ce ai nevoie în viață. Ea va continua să te iubească complet până în ziua în care își va lua ultima suflare și chiar în viața de apoi.

 

Lasă un comentariu