O femeie puternică nu cerșește niciodată atenția, iubirea sau prezența cuiva

Femeile puternice nu sunt genul de femei care vor sta degeaba când se simt nedreptățite! S-ar putea să suporte unele lucruri, dar în momentul în care se simt nedorite, vor pleca.
Femeile puternice au trecut prin multe și au muncit din greu pentru a ajunge acolo unde sunt. Ele își cunosc valoarea și în loc să-și pună viața în mâna celorlalți, ei își pun toată baza în ele însele.
Femeile puternice îți vor sta alături în orice situație, atâta timp cât le apreciezi în mod corespunzător. Ele se vor descurca pe cont propriu și se vor asigura că nu suferi din cauza lor în niciun fel. Ele vor depune eforturi pentru a fi cu adevărat de ajutor și nădejde.
Acestea fiind spuse toate, dacă refuzi să o tratezi corect și o faci să se simtă că este doar o altă opțiune pentru tine, ea te va lăsa în pace. Ea își va continua viața și va găsi pe altcineva care o va aprecia si dacă nu va găsi, va prefera sp rpămână singură.
Va simți durere din când în când, dar nu va fi dărâmată. Ea se va ridica după prima lovitură și va pleca. Asta face parte din ceea ce o face atât de puternică. Știe când să se ridice în picioare.
Ea nu va fi genul de persoană care să te roage să te schimbi sau să plângă la picioarele tale rugându-te să vezi lumina și, în sfârșit, să o apreciezi. Ea își va vărsa lacrimile singură, apoi își va ridica lucrurile și va ieși pe ușa pe care a intrat și nu o vei mai vedea niciodată. Cel puțin, nu în felul ăsta. Asta pentru că, odată ce s-a hotărât, nu mai există cale de întoarcere. Ea nu dă a doua șansă.

La început, va fi optimistă și fericită. S-ar putea să te facă să te simți în vârful lumii, dar de îndată ce începi să aluneci, ea își iese. Asta pentru a nu spune că ea doar sare pe navă când vremurile devin grele, pentru că nu este cazul. Ea poate să-și dea seama când încerci și când nu, nu poți să-i tragi lâna peste ochi, așa cum o faci pe toți ceilalți.
Ea nu va lăsa prin ceea ce a trecut cu tine să definească cine este ea sau cum merge mai departe. Ea va căuta în continuare dragoste și va rămâne cu speranța că cineva acolo o merită la fel de mult cum îl merită și ea. Ar trebui să te asiguri că ea știe că îți pasă înainte de a fi prea târziu, pentru că odată ce este prea târziu, nu poți să te întorci și să îndrepți lucrurile.

 

Lasă un comentariu