Chemați-vă îngerul păzitor în vremuri de dificultate

De foarte multe ori, când ne aflăm în momente dificile, căutăm ajutor de la îngerul nostru păzitor.
În viața noastră de zi cu zi, ne confruntăm cu mai multe probleme care depășesc posibilitățile noastre și ne dorim un fel de soluție magică pentru ele.
Pe de altă parte, situațiile neplăcute ne fac să apelăm la Dumnezeu pentru ajutor. Ne rugăm și sperăm ca întrebările fără răspuns și capitolul neterminat să fie rezolvate pe cale amiabilă.
Acest articol vă aduce vești bune, aducând la lumină că puterea magică pe care o căutăm este în propriile noastre mâini. Trebuie pur și simplu să mânuim bagheta și să experimentăm miracolul din viața noastră.
Acest lucru dă naștere la întrebarea crucială cum putem face acest lucru o posibilitate. Răspunsul este destul de simplu. Trebuie doar să recunoaștem prezența îngerilor noștri și să urmăm lumina călăuzitoare strălucită de ei.
Îndrumarea puternică a unui înger este o formă de mesaje secrete de la Dumnezeu și îngerii sunt mesagerii potriviți. Ele sunt o prezență constantă în viața noastră de la naștere până la moarte. Putem simți compania lor prin intermediul energiei iubirii sacre.
În plus, energia angelică poate fi simțită și atunci când ne conectăm cu adevărat cu puterea superioară și stabilim o relație intimă și constantă cu îngerii noștri. De acolo, viața noastră va lua o întorsătură într-o direcție pozitivă.
Cum să te conectezi cu îngerii?
Chiar dacă toți căutăm îndrumări angelice, cei mai mulți dintre noi nu știm cum să ne conectăm cu ei. Acest lucru se datorează în principal pentru că îngerii trăiesc la o frecvență mai mare. Se consideră adesea că ființele umane trăiesc în a 3-a dimensiune și trec treptat spre a 5-a, în timp ce îngerii sunt pe a 9-a dimensiune.
Îngerii sunt lipsiți de calități negative, inclusiv ego-ul și mentalitatea de judecată. Mai mult, sunt de natură multidimensională, ceea ce le permite să fie prezenți în mai multe locuri în același timp. Scopul central al îngerilor este să ne ducem dorințele și rugăciunile înainte către Dumnezeu și să construim o legătură.
Cu toate acestea, au nevoie de permisiunea noastră pentru a intra în viața noastră și pentru a avea un impact bun. Cel mai important, trebuie să le respectăm liberul arbitru pentru a stabili legătura. În consecință, trebuie să-i chemăm în viața noastră și să le cerem să ne ajute în problemele noastre.
Invocarea Asistenței Angelice
Unul dintre cei mai esențiali pași pentru ca miracolele să aibă loc în viața noastră este să le permitem să funcționeze corespunzător. Trebuie să ne amintim să nu ne amestecăm sau să manipulăm munca îngerilor care ne supraveghează. În plus, cererile și petițiile noastre trebuie să fie oneste și pragmatice în loc să fie nerealiste.
Îngerii noștri păzitori sunt capabili să vadă o imagine mai mare și să facă lucruri care vor avea un impact pozitiv asupra vieții noastre pe termen lung.
Prezența lor puternică și abordarea nelimitată sunt uneori dificil de înțeles pentru mințile noastre cu prejudecăți. Îngerii noștri oferă soluții alternative la problemele noastre pe care nu trebuie să le înțelegem sau să le prevedem în acel moment specific.
Recunoașteți Puterea Îngerilor
Putem face orice cerere imaginabilă care poate fi mare sau mică, dar toate cererile sunt aceleași pentru îngeri. Sunt extrem de puternici și pot face orice. În plus, toate petițiile, indiferent dacă sunt mari sau minore, au o importanță egală pentru ele. Prin urmare, nu ar trebui să ne ferim să facem cereri mari.
Cu toate acestea, toate cererile și dorințele trebuie făcute cu conștiința curată și cu inima adevărată. Dacă merităm suficient, îngerii vor răspunde cu siguranță cererilor noastre. De asemenea, trebuie să rămânem permanent conectați cu ei pentru a primi mesajele și binecuvântările lor.

Lasă un comentariu