Spune-le celor dragi cât de mult înseamnă pentru tine, pentru că într-o zi nu vor mai fi acolo

Doar pentru că lucrurile par normale acum, nu cred că nu se pot schimba peste noapte. Mâine nu este promis nimănui…
Oamenii din viața ta nu vor fi acolo pentru totdeauna, unii dintre ei ți-ar putea supraviețui, dar nu toți vor fi. Prietenii tăi, familia și toți cei din viața ta vor trece mai departe la un moment dat. Să te asiguri că sunt conștienți de cât de importanți sunt pentru tine s-ar putea să nu fie ceva la care te gândești acum, dar vă garantez că dacă nu o faceți acum, veți regreta mai târziu.
Înțelegerea modului de a exprima în mod eficient dragostea și aprecierea este vitală. „Cele 5 limbaje ale iubirii” de Gary Chapman oferă modalități perspicace de a comunica dragostea în limba care rezonează cel mai mult cu fiecare individ. Acesta poate fi un ghid util pentru a vă asigura că cei dragi vă simt cu adevărat afecțiunea și recunoștința.
Într-o zi, acești oameni nu vor fi prin preajmă, nu vei putea să-i suni oricând vrei și nu vei putea să apari la casele lor în zilele tale cele mai proaste.
Acum este momentul să le spui cât de importanți sunt și cât de mult îi iubești, arată-ți adevăratele emoții înainte de a rata șansa. Pur și simplu să spui că te iubesc și te apreciez este mult mai ușor decât ar suna și cu cât o faci mai mult, cu atât te vei simți mai bine în cele din urmă.
Doar pentru că totul pare că este în regulă și merge bine nu înseamnă că oamenii din jurul tău nu simt că nu sunt neapărat cruciali pentru viața ta. Asigurați-vă că cei mai apropiați oameni sunt conștienți de cât de mult aveți nevoie de ei. Spune-le cum te simți cu adevărat și nu te abține.

 

Lasă un comentariu