10 semne că este o femeie bună. Oricine este norocos să aibă așa o femeie lângă el

Nicio ființă umană nu este perfectă, dar găsirea unei femei bune înseamnă că ai găsit o persoană care e minunată pentru tine, în ciuda imperfecțiunilor sale.
Nu există standarde precise care să definească o femeie bună. Ca atare, s-ar putea să nu recunoști că ai această femeie în viațata.
„Nimeni nu reușește în viață fără o femeie bună. Soție sau mamă, dar dacă este amândouă, ești de două ori binecuvântat. „- Harold Macmillan
1. TE INSPIRĂ SĂ FII O PERSOANĂ MAI BUNĂ.
O femeie bună provoacă o energie pozitivă care te face să simți că ești capabil să faci orice. Cu toate acestea, ea nu te va împinge de la spate și nu îți va impune nimic. În schimb, ea te ghidează și te ajută să îți atingi obiectivele și visurile .
2. ÎȚI ÎNȚELEGE OPINIA
Ea îți va spune ce crede, direct, dar nu se va aștepta să fii mereu de acord cu ea. O femeie bună va respecta și opinia ta, pentru că înțelege că o diferență într-un punct de vedere este sănătoasă într-o relație.
3. O FEMEIE BUNĂ ESTE CEL MAI MARE FAN AL TĂU
Te încurajează mereu să îți atingi obiectivele și vă veți împărtăși realizările. Este tipul de femeie entuziastă.
4. TE FACE SĂ TE SIMȚI NOROCOS SĂ FII CU EA
Datorită energiei ei pozitive, simți că ai nimerit jackpotul, știind că te-a ales dintre toți ceilalți bărbați.
O femeie care te face să te simți norocos, este o persoană cu care rămâi o viață.
5. NU ESTE NESIGURĂ
Nu este tipul de femeie care devine ușor geloasă, dacă te vede că vorbești cu o femeie sau dacă ai o relație bună cu colegele. Ea respectă faptul că și alte aspecte ale vieții tale te împlinesc.
6. O FEMEIE BUNĂ NU VA FACE LUCRURI CARE SĂ TE FACĂ GELOS
Ea știe că relațiile autentice nu implică trucuri și jocuri mintale .
7. ARE PROPRIILE SALE SCOPURI, DAR CONSIDERĂ RELAȚIA CA FIIND O ECHIPĂ
În afară de a îți oferi sprijin și încurajare, o femeie bună are obiective în viața ei și știe ce să facă pentru a le atinge. Ea este o bună influență, care te poate ridica de la pământ. Aceasta este o femeie care îți oferă stabilitate.
8. EA ÎȚI OFERĂ SPAȚIU
O femeie bună nu se va agăța de tine și nu depinde de tine. Ea îți oferă spațiu pentru a-ți urmări propriile interese . Îți permite să ai grijă de alte lucruri din viața ta.
9. ȘTIE IMPORTANȚA INTIMITĂȚII
Când amândoi aveți zile aglomerate, este ușor să treceți peste intimitatea fizică. Dar o femeie bună știe că acest lucru este important pentru o relație.
10. O FEMEIE BUNĂ NU ARE AȘTEPTĂRI NEREZONABILE DE LA RELAȚIE
Este o femeie care nu are așteptări nerezonabile. Știe că nu este centrul universului, așa că nu trebuie să fie răsfățată sau îngrijită mereu.
De asemenea, știe că nu ești responsabil pentru fericirea ei.

 

Lasă un comentariu