Energia altora vă poate afecta energia proprie? Aflați ce se întâmplă cu noi când absorbim energia altora

Cu toții avem capacitatea de a absorbi energie de la oamenii din jurul nostru. Acesta este motivul pentru care nu ne simțim întotdeauna confortabil în preajma anumitor persoane.
Prin testele efectuate de cercetătorii de la Universitatea Bielefeld, experții au ajuns la concluzia că suntem în mod constant afectați de energia care curge în spațiul în care ne aflăm.
Absorbim orice energie este în jur este în același mod în care plantele absorb lumina soarelui și apa. La fel cum au nevoie de acele substanțe pentru a crește, noi avem nevoie de acele energii pentru propria noastră creștere și dezvoltare.
Din păcate, întotdeauna va exista o persoană în preajmă care pur și simplu drenează tot ce avem și ne lasă în mod constant uzați. Din fericire, avem și oameni care oferă energie nutritivă și inspirațională și este important să gravităm spre ei.
Unii cred, de asemenea, că suntem afectați și de radiațiile energetice de la animalele din apropiere. Acesta este motivul pentru care comunicarea cu natura te poate face să te simți întinerit și împrospătat. Energia animală este pusă în practică de către terapeuții care oferă animale de sprijin pacienților care suferă de diferite boli, atât mentale, cât și fizice.
„Dacă vrei să găsești secretele universului, gândește-te în termeni de energie, frecvență și vibrație.” – Nikola Tesla
Influența energiei tale asupra ta
Robert Thayer, psiholog, explică că emoțiile tale sunt influențate de energia ta. Treci de la o fază mai activă la o fază de calm nervos și invers. În mod ideal, ar trebui să rămâneți într-o stare de calm și să evitați anxietatea și oboseala.
Creșterea Pozitivității
Pentru a vă crește pozitivitatea, trebuie să vă înconjurați de oameni care vă pot oferi asta. Dar numai asta nu este suficient. De asemenea, trebuie să lucrați la propria pozitivitate internă. Practicați acești pași în mod regulat și veți fi întotdeauna într-un suflu energetic:
1. Concentrează-te pe ceea ce vrei să obții sau energia ta se va risipi.
2. Nu mai rezista la fluxul de energie prin tine.
3. Înțelege de ce ești capabil și nu te supăra dacă nu poți face mai mult. Tot ce contează este să faci tot ce poți.
4. Rămâi concentrat pe sarcinile care sunt complet în mâinile tale.
Alături de acestea, poți prinde și obiceiuri care îți oferă motivație. Lucruri diferite funcționează pentru oameni diferiți. Unii ar putea prefera să se antreneze, alții ar putea prefera plimbări lungi cu natura sau o carte bună. Este esențial să vă acordați timp să vă odihniți și să vă împrospătați.
Alegeți-vă împrejurimile și oamenii cu grijă, deoarece acestea vă vor oferi impulsul de care aveți nevoie pentru a continua.

Lasă un comentariu