Regulile secrete ale manifestării corecte a dorintelor

Vizualizarea dorintelor – este cea mai cunoscuta tehnica de materializare a ceea ce iti doresti sa obtii in viata. Ea a devenit populara in 2006, dupa lansarea filmului „Secretul”, care reda tainele Legii atractiei.
Vizualizarea inseamna sa-ti imaginezi obiectul sau evenimentul dorit sub o anumita forma sau intr-un tablou creat pe ecranul din interiorul tau.
Ecranul interior este ceea ce vedem atunci cand inchidem ochii si incepem sa ne imaginam. Cel mai important instrument din tehnica vizualizarii este imaginatia.
Cu cat imaginatia ta este mai dezvoltata, cu cat mai clara este tabloul dorintei tale aparute pe ecranul interior, cu atat mai repede se va indeplini dorinta ta.
Anume din acest motiv, persoanele care au o imaginatie bogata reusesc mai repede sa-si atinga scopul propus.
Vizualizarea dorintelor. Regulile secrete
Aceste sfaturi te vor ajuta sa vizualizez cu succes evenimente, lucruri sau oameni, aparitii pe care ti le doresti in viata ta.
Regula №1 «Formuleaza corect»
O dorinta corect formulata se va realiza mai repede. Daca dorinta ta este neclara, sansele ca acea sa se realizeze sunt aproape egale cu 0.
Regula №2 «Imagineaza-ti finalul»
Sarcina ta este sa te concentrezi asupra rezultatului final, anume pe momentul cand dorinta ta este deja indeplinita, iar scopul atins. Concentrarea asupra finalului unui eveniment implinit pune in actiune Legea Atractiei, care atrage tot in jurul tau ce iti doresti.
Regula №3 «Implica-ti toate simturile»
Pentru realizarea unei dorinte ai nevoie de energie. Totul din jurul tau este construit din energie, inclusiv si dorintele noastre. Pentru ca ceea ce ne dorim sa se realizeze intr-o forma fizica, trebuie sa cheltuim o anumita cantitate de energie. Altfel spus, pentru dorinta trebuie sa platesti. Cu energia ta. si nimic nu ridica nivelul de energie mai bine ca emotiile. Ele sunt cel mai bun catalizator pentru realizarea dorintelor noastre.
Regula № 4 «Repetarea – mama cunostintelor»
Vizualizarea dorintei este un obicei bun, care trebuie sa-l practici permanent. Orice actiune pe care o faci de la 21 la 40 de ori se transforma automat intr-un obicei.
Vrei sa-ti indeplinesti visul – fa din vizualizarea dorintei tale un obicei. Pentru asta ruleaza filmuletul imaginar cel putin de doua ori pe zi. Iar cel mai bine este dimineata – atunci cand avem multa forta, energie si emotii.
Regula № 5 «Ancora – indiciu»
Pentru a porni rapid procesul de vizualizare, creaza o ancora-indiciu pentru constientul tau. Fixeaza un cadru din filmul tau. Unul luminos si memorabil. Poti sa ii dai si un titlu. in orice moment vizualizeaza acest cadru. El, respectiv, va activa automat intreg procesul de vizualizare a filmului.
tine minte: vizualizarea dorintelor este doar un pas din tehnica pentru indeplinirea dorintelor.

 

Lasă un comentariu