Nu te mulțumi cu oricine, numai ca să ai pe cineva. Meriți mai mult

Dragostea vine cand o astepti mai putin, cand nici macar nu o cauti. Vanatoarea dupa dragoste nu aduce niciodata un partener potrivit. Creeaza numai neimplinire si nefericire.
Dragostea nu e niciodata in afara noastra; dragostea e In noi. Nu insista ca dragostea sa vina imediat. Poate ca inca nu esti pregatit pentru asta, sau nu te-ai dezvoltat spiritual suficient ca sa atragi dragostea pe care ti-o doresti.
Nu te multumi cu oricine, numai ca sa ai pe cineva. Stabileste-ti standardele. Ce fel de dragoste ti-ar place sa atragi? Fa o lista eu calitatile pe care le doresti ca adevarat intr-o relatie. Dezvolta acele calitati in tine insuti, si vei atrage o persoana care le are.
Poate vrei sa examinezi ce anume tine dragostea departe de tine. Poate fi spiritul critic? Sentimentul ca nu meriti? Standardele exagerate? Imagini de stele dc cinema? Frica de intimitate? Crezul ca nu meriti sa fii iubit?
Fii gata pentru iubire atunci cand apare. Pregateste terenul, si fii gata sa hranesti dragostea. Fii iubitor, si vei fii demn de iubit. Fii deschis si receptiv la dragoste.
Fragment din „Poti sa-ti vindeci viata” – Louise Hay

 

Lasă un comentariu