Legea reflecției. De ce continui să atragi în viață aceleași persoane, fapte sau probleme

Legea reflecției este una dintre cele 12 legi universale. Uneori este greșit numită legea atracției, căci nu este una și aceeași.
Legea reflecției ne explică faptul că acțiunile și gândurile noastre atrag anumite persoane, circumstanțe și probleme.
De exemplu, ceea ce ne doare poate arăta că avem nevoie de vindecare. Ceea ce ne dă bucurie și plăcere ne arată ceea ce facem bine și ce putem împărtăși cu alții.
Viața nu este ceea ce ni se întâmplă din exterior, este o reflectare a noastră, a lumii noastre interioare.
Există un secret incredibil al vieții, pe care toți oamenii cu adevărat puternici și auto-realizați îl înțeleg.
Tot ce ni se întâmplă depinde de noi. Tot, fără excepție.
Lumea din jurul nostru este un fel de oglindă pentru noi – putem înțelege modul în care percepem lumea din jurul nostru, prin modul în care lumea reacționează la acțiunile noastre.
Atunci când acționăm ca o victimă, țipăm la toată lumea, doar pentru că noi gândim greșit, atunci lumea ne transformă într-o victimă.
Persoanele cu un complex de victime se plâng adesea mai mult decât oricine altcineva, nu numai pentru că își doresc atenție și simpatie, ci și pentru că sunt absolut sigure că sunt victime și că nu sunt complet implicate în problemele personale.
Și dacă se plâng cu voce tare de soarta lor urâtă și de nedreptatea lumii, vor convinge pe altcineva să le rezolve problemele.
Viața oricărei persoane lucrează în acest fel și de aceea acești oameni găsesc în mod constant că sunt înconjurați de aceiași oameni, aceleași situații, aceleași circumstanțe, din nou, din nou și din nou.
Acest lucru poate fi interpretat în diferite moduri, dintre care cel mai popular este legea reflexiei, prin drept.
Pentru a înțelege acest lucru, avem nevoie de legea reflexiei: dacă nu înțelegem niciodată că vibrațiile negative sunt în sufletul nostru și le sprijinim în modul nostru de viață, nu vom face niciodată nimic care să ne ajute să schimbăm oamenii cu care interacționăm, situațiile prin care trecem și problemele care ne ies în cale.

 

Lasă un comentariu