Rugăciunea către îngeri care aduce în viața ta împlinire, sănătate și liniște

Odată ce te hotărăști să-ți deschizi inima către Îngeri, viața ta devine mai fericită și mai ușoară. Lucruri uimitoare încep să se întâmple, oportunități neașteptate pe care nu le puteai vedea sau imagina că se deschid în fața ochilor tăi. Obstacolele și dificultățile cu care te-ai luptat de mult timp dispar spontan.
Să le mulțumești Îngerilor este cu adevărat important, dar nu pentru ei, pentru că dăruirea este adevărata lor natură. Ei dau pentru bucuria pură de a dărui. Să le mulțumești este important pentru tine, deoarece recunoștința aduce întotdeauna mai multe binecuvântări. Acesta este motivul pentru care trebuie să trimiteți recunoștința voastră îngerilor, deși nu au nevoie de mulțumiri.
Pentru a te ajuta să obții tot ce este mai bun din mesajul Îngerului tău, îți oferim două Rugăciuni din Cartea 365 Rugăciuni către Îngeri. Cu siguranță vă vor ajuta:
Rugăciunea #1
Dragă Înger, te rog, motivează-mă când mă simt slab și dă-mi curajul să nu renunț niciodată. Dă-mi puterea să nu arunc prosopul și să-mi cuceresc obiectivele. Ajută-mă să o fac pentru mine, pentru cei dragi și pentru toți oamenii care pot fi inspirați de mine. Adu bucurie, sănătate și liniște peste casa și familia mea.Mulțumesc. Amin
Rugăciunea #2
Dragă Înger, te rog, ajută-mă când sunt tentat să abndonez, când m-am săturat să cred într-o minune. Umple-mă cu puterea de a merge mai departe chiar și atunci când simt că nu mai pot face un pas. Cu ajutorul tău, nu voi renunța niciodată. Împrăștie, bucuria, adu sănătatea și umple sufletele noastre de liniște.
Mulțumesc. Amin

 

Lasă un comentariu