Nu lăsați oamenii care nu contează pentru tine să aibă prea multă putere asupra ta. Iată 5 motive pentru a face asta

În această lume, întâlnim sute de tipuri de oameni. Unii dintre acești oameni vor fi în viața noastră pentru totdeauna, iar restul sunt la fel de temporari ca vântul.
Sigur, toată lumea va avea o părere despre tine, dar asta nu înseamnă că opinia lor valorează ceva. Nu ar trebui să le dăm oamenilor putere asupra noastră, mai ales celor care nu contează pentru noi. Dacă cineva te iubește și are grijă cu adevărat de tine, te va vedea așa cum ești înăuntru, nu te va judeca pe baza unor lucruri banale.
5 motive pentru care nu ar trebui să fii obsedat de ceea ce cred alții despre tine:
1. Unii oameni nu te vor plăcea niciodată, indiferent cât de mult ai încerca să le faci pe plac.
Doar pentru că îți place pe cineva sau vrei să te placă nu înseamnă că o va face. La sfârșitul zilei, nu poți forța pe cineva să te placă și va avea întotdeauna propriile păreri despre tine, indiferent dacă acele opinii sunt corecte sau greșite.
2. Nimeni altcineva nu știe prin ce treci, așa cum știi tu.
Ești singura persoană care știe cu ce te confrunți de fapt în viață. Toți ceilalți știu doar ce văd și ce le spui tu. Ei nu vor putea niciodată să înțeleagă complet în felul în care ați dori să le facă.
3. Ei nu știu ce este mai bine pentru tine, deoarece nu văd întreaga imagine așa cum este.
Deși ar putea crede că știu ce este mai bine pentru tine, ei nu știu. Doar tu știi ce este mai bine pentru tine. Tu ești persoana care poate vedea imaginea de ansamblu și poate privi lucrurile într-o lumină nouă. Ele sunt limitate doar de ceea ce arăți și de ceea ce spui.
4. Doar oamenii care sunt nemulțumiți de ei înșiși îi judecă pe alții.
Când cineva este nefericit, îi judecă mai mult pe alții. Crăpăturile pe care le găsesc în tine sunt adesea proiecții ale lucrurilor din interiorul lor. Vor doar să te doboare în orice mod pot.
6. Aceasta este viața ta și tu ești cel/cea care îți poate lua deciziile.
Nu este viața lor de trăit, este viața ta de trăit. Tu ești persoana responsabilă și tu iei deciziile. A da putere altora nu te va face decât să te nenorocești.
ACESTA ESTE UN MATERIAL TRADUS. NE CEREM SCUZE PENTRU EVENTUALELE ERORI.

Lasă un comentariu