Scrisoarea unei femei psiholog de 40 de ani către toți bărbații. Ești de acord cu părerea ei sau nu?

Lilia Arkhemchik, o femeie psiholog in varsta de 40 de ani, s-a adresat printr-o scrisoare deschisa tuturor barbatilor din lume.
A vorbit direct despre atitudinea barbatilor, iar mesajul ei a devenit viral pe Internet.
„Dragul meu barbat,
In prezent sunt o femeie liberă si comunic cu mai multi barbati, dar simt o plictiseala enorma si asta este putin spus. Uneori ma amuz de cat de monotoni si previzibili puteti fi.
Trebuie sa recunosc ca pana la varsta de 40 de ani am avut multe propuneri usuratice cu privire la pat. Dar nu am putut sa inteleg niciodata cum propunerea de a face dragoste vi se pare una seducatoare, mai ales cand barbatul insusi nu este tocmai atragator.
Cand treci de o anumita etapa a vietii, este evident ca ai citit si ai vazut prea multe ca sa ramai impresionata de asemenea gesturi.
Mai mult decat atat, deja stiu foarte bine cum se vor desfasura evenimentele, pana la ultimul detaliu. Cand vei aparea, cand vei disparea, cand vei reaparea peste trei saptamani sau luni, de parca nu s-ar fi intamplat absolut nimic. Scenariul este bine cunoscut.
Dragul meu, intelegi ca un asemenea comportament e plictisitor? Cafenea, restaurant… Invita-ma sa joc biliard sau sa admir o expozitie. Eu inteleg foarte bine, unde vor duce toate acestea, dar te rog, fa ceea ce mie mi-ar aduce placere. Din primul minut demonstreaza-mi ca am valoare in ochii tai.
Astfel, eu nu ma voi plictisi, iar tu, la randul tau vei fi unic pentru mine.
Psiholog fiind, inteleg ca instinctele cel mai des prevaleaza ratiunea. Insa, uneori barbatii chiar ma duc cu gandul la animale salbatice. Eu chiar nu am cu cine ma distra. Aud des: „Hai sa facem cunostinta mai aproape!”.
Cat de aproape?
La ai mei 40 de ani, nu-mi mai pasa cat de mare iti este burta sau alte parti ale corpului tau. Ma intereseaza mai mult despre ce vom discuta, cine ai devenit pana acum si daca stii sa te impui in societate.
Si daca iti doresti sa ma uimesti, uimeste-ma prin atitudinea ta omeneasca. Eu inteleg foarte bine ca primul tau gand a fost ca ma vrei. Hai sa fim seriosi! Tu ai creier, nu-i asa? Pune-l in miscare si observa „omul” din mine. Arata-ti sensibilitatea si delicatetea.
Eu am trecut prin multe si am cunoscut multe. Eu pot sa fiu un izvor de inspiratie, de liniste si caldura pentru tine. Pai, fii intr-atat de inteligent, incat sa distingi comoara ascunsa.
Am avut parte de multe in viata pana a te intalni. Ceea ce am avut mai putin a fost dragostea. Chiar daca tu o vei trai din nou, ea oricum va fi diferita, pentru ca dragostea nu poate fi plictisitoare. Celelalte oferte nu-mi sunt pe plac”.

 

Lasă un comentariu