Numerele pe care le vezi frecvent, aparent întâmplător, transmit mesaje de la Univers

Ți s-a întâmplat să observi că anumite numere apar frecvent în viața ta? Spre exemplu, pe parcursul unei zile sau într-un anumit interval de timp să vezi aceleași numere peste tot. Te uiți pe ceas, iar acesta indică ora 3.33. Deschizi o carte la întâmplare, iar aceasta se deschide la pagina 333. Mergi la magazin, iar bonul de cumpărături indică suma de 333 sau pur și simplu privirea îți este atrasă de o casă al cărui număr este 333.
Acest număr este doar un exemplu, dar cu siguranță mulți dintre voi ați avut astfel de așa zise coincidențe legate de anumite numere care se repetă. Un alt exemplu este acela în care te uiți la ceas în zile diferite și se nimerește să fie aceeași oră și minut, de fiecare dată.
Conform numerologiei, aceste sincronizări sau coincidențe sunt de fapt niște semne pe care universul ți le trimite cu un scop. Ele sunt fie mesaje despre ce trebuie să faci. Fie avertizări cu privire la un eveniment ce urmează să aibă loc în perioada următoare în viața ta. Universul lucrează prin îngeri, iar aceste mesaje sunt transmise de către îngeri, scrie: curiousmindmagazine.com .
Cert este că atunci când vezi numere care se repetă, trebuie să cauți semnificația acestora, pentru a afla răspunsul pe care universul încearcă să ți-l transmită.
Ce mesaje transmit numerele
0 – Divinitatea este de partea voastră și vă ghidează pe drumul cel mai bun și folositor vouă.
1 – Rămâneți pozitivi și concentrați asupra lucrurilor bune din viața și asupra obiectivelor voastre, nu vă concentrați pe nimic negativ.
2 – Păstrează-ți optimismul chiar dacă lucrurile nu se întâmplă exact așa cum îți dorești și chiar dacă te lovești de dificultăți.
3 – Prin acest număr vă este transmis faptul că nu sunteți singur, ci aveți susținere divină.
4 – Îngerul tău este cu tine și te veghează, salvându-te în momentele dificile.
5 – Schimbarea pozitivă este pe cale să se întâmple.
6 – Trebuie să vă eliberați de temeri și să îmbrățișați încrederea, să căutați un echilibru între lumea spirituală și cea materială.
7 – Sunteți pe calea cea dreaptă, acordați atenție oportunităților care vi se oferă.
8 – Țelul tău este chiar în fața ta și succesul îți este garantat, trebuie doar să te întinzi să-l atingi.
9 – Ai cam tot ce îți dorești, acum este timpul să ai grijă și de sufletul tău.
11 – Ai o intuiție dezvoltată, încearcă să continui pe drumul pe care ești pornit, pentru a-ți atinge obiectivele și dorințele.
22 – Ai răbdare, rugăciunile și dorințele tale au fost auzite și vor deveni realitate dacă nu te vei opri în mijlocul drumului, ci vei continua cu perseverență să ajungi la ele.
Ce transmit numerele compuse
Adesea numerele apar în viața ta sub forma unora compuse din două sau trei unități. Numerele formate din 3 unități au un mesaj foarte puternic. De exemplu, numărul 222 este un mesaj clar că ceea ce se întâmplă acum în viața ta este menit să se întâmple.
Chiar dacă se întâmplă lucruri mai puțin plăcute ție, acestea se întâmplă pentru binele tău de mai târziu, binele tău pe termen lung. Numărul 999 poate indica faptul că un capitol din viața ta este pe cale să se încheie definitiv.
Când vă apare un mix de numere, ordinea numerelor este cea care contează pentru mesajul transmis. Astfel că, numărul aflat în centru este inima mesajului, este cel mai important, iar numerele laterale aduc informații suplimentare.
Luăm de exemplu numărul 571. Numărul 7, aflat în centru, înseamnă că sunteți la mâna destinului, iar numărul 5 indică faptul că o schimbare va avea loc în viața voastră. Schimbare pe care trebuie să o acceptați, deoarece face parte din destin.
În timp ce numărul 1 îți amintește că trebuie să rămâi pozitiv, să nu te opui acestei schimbări care va avea loc, să nu-ți pară rău, indiferent de ce se va întâmpla în urma schimbării, deoarece așa trebuie să se întâmple și așa este scris.

 

Lasă un comentariu