Folosește regula celor 5 ore pentru a-ți schimba complet viața!

Uneori poate părea că viața este doar muncă și nicio recompensă. Dacă te simți neîmplinit de progresul pe care îl faci în viață, regula celor cinci ore ar putea fi schimbarea vieții pe care ai așteptat-o. Este o practică extrem de utilă și este urmată de mulți oameni de succes precum Mark Zuckerberg, Oprah Winfrey și Bill Gates.
Cu toții avem obiective și ambiții în viață, dar uneori putem deveni confuzi cu privire la direcția în care ar trebui să mergem. Nu este neobișnuit să ne simțim așa, așa cum o fac mulți oameni. Acest sentiment vă poate pune într-adevăr în calea productivității. Cu toate acestea, puteți rezolva totul cu ceva numit planul de cinci ore!
Dar care este mai exact planul de cinci ore?
Ei bine, petrece cinci ore pe săptămână doar pentru a învăța ceva în mod deliberat! Nu contează despre ce înveți sau despre ce încerci să perfecționezi, contează doar că dedici cinci ore pe săptămână pentru a învăța ceva nou! Puteți petrece cât de mult doriți, atâta timp cât sunt cel puțin cinci ore. Trebuie să lași deoparte toate eforturile personale și activitățile de zi cu zi pentru a urmări ceva nou. Există multe modalități de a proceda și în acest sens!
Mulți oameni folosesc planul de cinci ore ca ghid pentru citirea cărților. Cărțile sunt considerate a fi esențiale în menținerea sănătății creierului tău și pentru a-ți antrena mintea să învețe lucruri noi. Unii oameni petrec cinci ore pe săptămână făcând altceva decât să citească o carte bună! Poți face acest lucru ținând o carte cu tine în timpul liber și citind-o cu orice șansă! De asemenea, vă puteți petrece cele cinci ore ca un timp de reflecție. Puteți evalua tot ce ați avut de-a face în ultima săptămână și să evaluați ce ați făcut bine sau greșit și ce ați învățat din experiențele voastre.
Pe lângă faptul că își petrec timpul reflectând sau citind, alții folosesc timpul pentru a experimenta lucruri noi. Întotdeauna există ceva de obținut ieșind din zona ta de confort și încercând ceva nou. De ce să nu faci asta timp de cinci ore pe săptămână? Pornește într-o nouă aventură pe care ți-ai dorit întotdeauna să o continui sau încearcă să înveți o nouă abilitate! S-ar putea să înveți foarte bine despre hobby-ul tău preferat!
Scopul exercițiului este să-ți aloci timp în fiecare săptămână pentru a învăța ceva nou. Nu contează despre ce înveți sau cum o faci, atâta timp cât îți petreci timpul exersând o nouă abilitate în viață!

 

Lasă un comentariu