Viața este prea scurtă pentru a lăsa oamenii răi să te tragă în jos

În acest moment începem să vedem cine sunt prietenii noștri adevărați și cărora nu le-a păsat niciodată de noi în primul rând. Oamenii care ne fac să râdem și ne arată că le pasă sunt oamenii asupra cărora ar trebui să ne concentrăm cel mai mult în acest moment.
Mai jos, voi trece peste câteva semne că poate oamenii din cercul tău apropiat nu ar trebui să fie acolo. La sfârșitul zilei, compania pe care o păstrăm ne afectează mai mult decât am vrea să admitem.
6 semne că lași oamenii răi să se apropie prea mult:
1. Nu vor să te ajute niciodată, cu nimic.
Îi ajuți mereu, dar ei nu te ajută niciodată. Când vă sună, răspundeți, dar când suni, ei lasă telefonul să sune până ajunge la mesageria vocală. Acest tip de relație unilaterală nu te va duce niciodată nicăieri.
2. Se pare că nu te înțeleg niciodată.
Încerci din greu să faci această persoană fericită, dar nimic din ceea ce faci este suficient de bun. Ei se gândesc doar la ei înșiși, iar asta provoacă multă dramă între voi doi. Nimeni nu vrea să lase dramatismul să se acumuleze în viața lor.
3. Ei te lipsesc constant de respect.
Când cineva din viața ta refuză să te respecte pe tine și granițele tale, există o problemă clară. Astfel de oameni nu vor învăța niciodată lecțiile pe care trebuie să le învețe. Cu cât le permiți să facă mai mult, cu atât vor continua să încerce și să facă.
4. Nu poți avea încredere în ei.
Oamenii în care nu ai încredere nu ar trebui să fie niciodată în cercul tău interior, dar dacă găsești pe cineva ca acesta acolo, scapă de ei. Ar trebui să te asiguri că oamenii pe care îi ții cel mai aproape sunt oameni despre care știi că vor fi alături de tine când vremurile sunt grele. Dacă nu le poți spune secretele tale fără ca ei să vorbească, ei nu sunt cine vrei tu să fie.
5. Te lasa epuizat.
Pentru că această persoană se gândește mereu la ea sau ea, te-ai săturat adesea să fii în preajma ei. De fiecare dată când petreceți timp cu ei sau vorbiți cu ei, trebuie să vă reîncărcați. Cu cât permiteți ca acest lucru să continue, cu atât va fi mai rău, punct.
6. Te transformă în cineva care nu ești.
Nu te schimba pentru nimeni în afară de tine. Alți oameni ar trebui să vă ajute să vă îmbunătățiți, dar să nu vă transforme într-o carapace din care ați fost cândva. Doar prietenii buni te vor accepta așa cum ești.
ACESTA ESTE UN MATERIAL TRADUS. NE CEREM SCUZE PENTRU EVENTUALELE ERORI.

Lasă un comentariu