Dacă oricare dintre aceste 15 animale îți traversează calea, ești contactat de undeva „de sus”

Atunci când anumite animale ne traversează calea, acestea vor să ne transmită un anumit mesaj.
Animalele sunt conștiente, ființe simțitoare și este important să tratăm toate creaturile vii cu aceeași demnitate și același respect pe care îl așteptăm și noi.
Anticii au privit întotdeauna animalele ca fiind sacre, iar comportamentul lor a fost adesea folosit ca indici și semne, asupra a ceea ce ar putea fi un mesaj de la Mama Pământ.
Urmărind comportamentul animalelor, putem înțelege mai bine energia din jurul nostru.
La fel cum avem ghizi spirituali, avem și animale de duh.
Deseori, animalele duhovnicești vor veni în viața noastră pentru a ne da un mesaj sau pentru a ne învăța ceva, despre abilitatea și puterea proprie.
Uneori, un animal va veni în viața noastră pentru o scurtă perioadă de timp, ca o modalitate de a ne semnala ceva la care trebuie să fim atenți.
Mesajele animalelor și semnificația lor
Şoim:
Dacă vezi continuu șoimi sau imagini cu șoimi, poate fi un semn că trebuie să fii mai atent înainte de a continua.
Ar putea fi, de asemenea, un semn că un învățător puternic sau important ori o lecție se va desfășura în viața tam în scurt timp.
Vultur:
Vulturul este un semn al protecției spirituale și se deplasează la un nivel al conștiinței superioare.
Dacă vzi, în mod repetat, vulturi sau imagini de vulturi, în viața ta, ar putea apărea schimbarea.
Cioara:
În mod obișnuit, considerat un semn al răului, văzând o cioară sau un corb poate indica faptul că ești gata să renunți la ceva sau că ești gata să intri într-un ciclu de „renaștere”.
Bufniţa:
Bufnița este un indicator căruia trebuie să-i acorzi atenție, se va întâmpla ceva cu intuiția și înțelepciunea ta.
Bufnița, de asemenea, vine ca un memento, deoarece încearcă să te îndrepte în direcția cea bună. Bufna poate fi, de asemenea, un semn că trebuie să vă regăsiți adevărul și să acționați dintr-un loc de autenticitate.
Cardinal:
Păsările cardinale au fost adesea asociate cu primirea unui mesaj de la o persoană trecută în neființă sau de la un ghid al spiritului masculin.
Dacă vezi, în mod repetat, cardinali, ar putea fi un memento că ești iubit și protejat.
Gaița albastră:
Văzând o gaiță este adesea asociat cu primirea unui mesaj de la o persoană feminină, trecută în neființă.
Ar putea fi, de asemenea, un indiciu că familia ta are nevoie de tine sau că unitatea familiei este importantă.
Călugărița:
Vine să ne amintească că este timpul să aducem pacea și liniștea în viața noastră. Călugărița vine ca un mesager pentru a ne reaminti de puterea liniștii și pentru a crea spațiu, în viețile noastre, pentru lucrurile care contează.
Şopârla:
Dacă vezi, în mod repetat, imagini cu șopârlă sau șopârla în sine, poate fi un indicator că trebuie să acorzi mai multă atenție visurilor și obiectivelor. Poate că ți pierdut din vedere tot ce poți obține.
Şarpe:
Văzând un șarpe este o amintire puternică a forței tale și a pasiunilor. Dacă vedeți în mod repetat șerpi sau imagini ale șerpilor, ar putea fi necesar să acordați atenție pasiunilor voastre și să puneți mai multă energie în urmărirea lor.
Văzând un șarpe poate indica de asemenea că intri într-un loc de vindecare și reînnoire.
Păianjen:
Păianjenii poartă un simbol puternic despre creație și despre conexiunea spirituală. Când vezi prea mulți păianjeni, poate fi un indiciu că trebuie să îți regăsești potențialul creativ și să îți urmezi ideile sau inspirațiile pe care trebuie să le creezi.
Libelulă:
Văzând o libelulă este un memento că nu ești singur și că ești foarte protejat de îngerii tăi păzitori și de ghizii spirituali.
Buburuză:
Buburuza este frecvent văzută ca un semn de noroc și indică faptul că lucrurile se vor schimba în favoarea ta.
Fluture:
Fluturașii vin să îți reamintească puterea transformării și că trebuie să existe o schimbare internă, înainte de a putea schimba ceva în exterior.
Lup:
Imaginea repetată a unui lup sau imagistica unui lup poate indica faptul că este timpul să acorzi atenție celor cu care te înconjori.
Vulpe:
Vulpea vine ca un memento că ar trebui să îți iubești viața.

 

Lasă un comentariu