10 moduri simple de a-ți curăța viața de negativitate

Dacă crezi că te simți copleșit de negativitate, atunci cel mai probabil că te simți. Când apar astfel de momente, trebuie să vă amintiți că le puteți și le veți depăși. Aruncă o privire la lista de mai jos și nu uita să faci aceste lucruri pentru a promova un mediu mai pozitiv pentru tine și cei din jurul tău.
11 moduri de a-ți curăța viața de orice negativitate:
1. Purtați cristale de protecție
După părerea mea, cele mai bune cristale pentru respingerea energiilor negative sunt turmalina neagră și ochiul de tigru. Acestea fiind spuse, poți să te uiți în diferite cristale și să alegi unele care te cheamă. Port turmalina neagră cu mine în fiecare zi.
2. Faceți-vă cunoscută intenția
Pune-ți ambele mâini peste inimă și clarifică-ți intenția. Notează-l și arde-l sau repetă-l de câte ori vrei. Folosește-ți vocea interioară, precum și vocea exterioară și vorbește cât mai tare și clar posibil.
3. Râzi mai des
Râsul este una dintre cele mai bune moduri de a deveni mai pozitiv. Pentru cei care au uitat, râsul este contagios. Dacă râzi, poți face să râdă toată casa.
4. Spune o mantra/rugăciune de curăţare şi protecţie
Alege o mantra care iti convine. Acesta ar putea fi ceva simplu sau ceva complicat, care totul depinde de preferințele tale personale. Repetați această mantră și spuneți-o cu voce tare. Fă-te să crezi și va deveni adevărat.
5. Arde coji de portocală
Răzuiți niște coji de portocală și aruncați-le într-o tigaie. Gătiți-le puțin și, pe măsură ce mirosul crește în cameră, va îndepărta orice negativitate care ar putea persista. Sincer să fiu, acesta este unul dintre lucrurile mele preferate de făcut, deoarece miroase atât de frumos și îmi luminează mereu starea de spirit.
6. Aprindeți mai multe lumânări
Stabiliți-vă intenția și apoi aprindeți-le. Aceste lumânări vor topi toate energiile de nivel inferior. Deși acest lucru poate suna puțin ciudat, mă simt întotdeauna mai bine după ce fac asta.
7. Dezordinea-ti viata
Cu cât ai mai multă dezordine în viața ta, cu atât ai mai mult stres. Deglomerați cât de mult puteți, fie că este vorba literalmente de curățare sau de aruncare mentală a lucrurilor la care nu trebuie să vă gândiți. Cu toții ne-am putea dezordine viața într-un fel sau altul.
8. Căscă negativitatea (DA, CHIAR)
Căscatul ajută la curățarea corpului de energiile nedorite. Gândește-te la asta ca la respirație, dar ca la un mijloc de a scăpa de negativitate. Nu este nimic rău în căscat.
9. Creați o atracție pentru energiile de nivel inferior
Pune un pahar cu apă în colțul camerei tale și stabilește-ți intenția asupra acestei ape. Faceți cunoscut faptul că doriți ca această apă să atragă energii de nivel inferior. Păstrați acest pahar cât de plin puteți până când simțiți că energiile au fost îndepărtate, apoi turnați-l afară. Lasă-o pe mama natură să transforme acele energii în ceva special.
1. Lasă lucrurile care îți provoacă stres
Dacă există ceva care îți provoacă stres pe care nu trebuie să-l ai în viața ta, dă-i drumul. Avem tendința de a ne ține de lucruri mult prea mult timp în viață și poate fi destul de întristat. Fii fidel cu cine ești și nu mai lăsa lucrurile să te doboare.

 

Lasă un comentariu