9 semne că ai mentalitatea excepțională a lupului singuratic

Nu te deranjează să fii singur/ă, preferi să stai cu tine, decât să fii în compania altora. De multe ori, oamenii îți spun că ești anti-social/ă, eventual că ești un/o ciudat//ă. Îți sună cunoscut?
Dacă da, ești probabil un lup singuratic.
De fapt, oamenii care preferă să fie singuri sunt de multe ori mai creativi și poate chiar mai inteligenți.
Iată care sunt și celelalte semne care atestă că ești un LUP SINGURATIC:
1. În timp ce majoritatea oamenilor preferă o noapte cu prietenii, ideea ta este o noapte de singurătate
Preferi să petreci timp singur, acasă? Dacă da, ești probabil un lup singuratic. În timp ce majoritatea oamenilor preferă să iasă în cluburi, la film sau într-un grup, tu preferi să petreci timp acasă, urmărind filmul preferat, citind o carte sau scriind.
2. Îți faci planuri, dar deseori renunți la ele, în ultimul moment
Nu este pentru că nu îți plac oamenii sau nu îți place să ieși, dar timpul petrecut singur, îți permite să te relaxezi și atunci, nu ești numai fericit, ci și productiv.
3. Rezervarea mesei, la un bar, sună atroce pentru tine
În vremurile moderne, mulți oameni preferă să facă rezervări, pentru a ști sigur că pot merge acolo, iar acest lucru te deranjează puțin.
4. Nu te deranjează să mănânci singur/ă
Cei mai mulți urăsc ideea, iar unii chiar te pot privi ciudat, când te așezi singur la masă, dar pe tine nu te deranjează ideea. De fapt, preferi să mănânci singur, decât cu un grup de oameni.
5. Ești extrem de conștient/ă de sine
Conștiința de sine este extrem de dificil de realizat, însă personalitatea Lupului singuratic o impune. De la stări emoționale, la bunăstarea fizică, cei care sunt conștienți de sine au mai multe șanse de a ști când apare o schimbare în corpurile lor.
6. Discuțiile banale nu îți sunt pe plac
Bârfele nu sunt pentru tine, iar oamenii mediocrii nu te interesează în mod special. Subiectele tale de discuție preferate sunt ciudate pentru alți oameni
Hobby-urile, interesele și subiectele tale de discuție sunt complet străine celorlalți.
7. Proiectele de grup te fac să devii nervos/oasă
Proiecte individuale sunt cele care te fac să înflorești. Cu toate acestea, atunci când munca sau școala necesită să participi la o activitate de grup sau de echipă, devii excesiv de nervos.
8. Când prietenii anulează planurile, ești încântat/ă
Cei mai mulți oameni ar fi supărați când cineva anulează planurile, dar pe tine te încântă. De fapt, a fi singur este de preferat, pentru tine.
9. Încerci să găsești modalități de a face totul, de la distanță
Să plătesc facturile din computer? da, vă rog. Dacă poți găsi o cale, de a face acest lucru de la distanță, îl vei face.

 

Lasă un comentariu