Ai o legătură cosmică cu cineva? Urmăriți aceste 7 semne

Am recunoscut de mult timp că există o rețea globală și complexă de conexiuni între tot ce este în universul nostru, lucrând împreună pentru a ne ghida către destinul nostru.
Aceasta include nu numai evenimentele care au loc în viața noastră, ci și oamenii care intră în viața noastră. Acești oameni joacă un rol important în a ne preda lecții și în a ne ghida de-a lungul călătoriilor noastre individuale.
Acești oameni sunt aduși în viața noastră special pentru a ne ghida și a ne conduce pe calea așa cum este stabilită de acel puzzle universal. Ei pot fi oameni pozitivi care ne inspiră și ne motivează sau chiar cei cu care sunt greu de tratat, dându-ne lecții valoroase din interacțiunile noastre. Aceste conexiuni au fost alese în mod special de spiritele noastre în timp ce se aflau pe tărâmul spiritual, fiecare având propriul său scop distinct în viețile noastre.
Deci, de unde știi dacă cineva este o întâlnire întâmplătoare sau o conexiune cosmică care intră în viața ta?
Fii atent la aceste 7 semne:
# Ne motivează și ne inspiră
Adesea ne este adusă o conexiune care trăiește în prezent un anumit aspect al vieții într-un mod la care ar trebui să aspirăm sau la care ar trebui să lucrăm. A vedea că ei pot trăi această viață de vis este adesea un memento că și noi putem obține acel stil de viață doar dacă ne concentrăm și lucrăm pentru el. Ele ne ajută să ne amintim că orice este posibil.
# Ne ajută să încetinim
Planul material a devenit un vârtej de informații în ritm rapid, care adesea ne apucă și ne mătură în flux. Dacă nu suntem atenți, putem fi duși departe de cursul nostru spiritual cu o clipi de ochi! Aceste conexiuni ne vor ajuta să ne oprim, să încetinim și să luăm decizii conștiente în viața noastră.
# Ei ne învață prin durere
Nu toate lecțiile din conexiunile noastre cosmice vor veni la noi sub formă de experiențe fericite și inspirație pozitivă. Există unele conexiuni care intră în viața noastră pentru a ne forța să ieșim din zonele noastre de confort și ne provoacă să ne examinăm cu adevărat, iar acesta nu este întotdeauna un proces ușor! Când cuvintele amabile și motivația nu funcționează, uneori avem nevoie de lovitura proverbială în pantaloni.
# Ne perturbă rutinele
Când o conexiune cosmică intră în viața noastră, ei nu se concentrează pe rutinele mondene pe care le-am creat în această perioadă pe planul material, ci mai degrabă pe călătoria generală. Ele ne zdruncina viața așa cum o știm, forțându-ne să reexaminăm și să reconsiderăm modul în care trăim în prezent.
# Ne ajută să ne deschidem inimile
Când te simți copleșit de lumea materială, poate fi ușor să cazi în capcana de a ne închide pentru a ne proteja inimile. Pentru ca noi să continuăm călătoria noastră spirituală și să găsim locul nostru suprem în univers, trebuie să avem inimile deschise către scopul superior din spatele fiecărei experiențe.
# Ei ne amintesc de scopul nostru
Fiecare dintre noi a fost plasat pe acest pământ cu un scop spiritual, totuși, acest scop poate fi ușor uitat în agitația vieții. Când ascultăm influențele celor din jurul nostru, putem devia de curs și este nevoie de o legătură cosmică strânsă, instantanee, brusc în viața noastră pentru a ne aminti cine suntem cu adevărat la nivel spiritual.
# Ei sunt vindecători
Nu există un obstacol mai mare pentru călătoria noastră spirituală decât durerea din trecutul nostru. Unele conexiuni cosmice sunt aduse în viețile noastre cu scopul de a ne vindeca sufletele, permițându-ne să înfruntăm și să depășim aceste experiențe din trecut și, prin aceasta, să mergem înainte cu încredere.

 

Lasă un comentariu