Totul în jurul nostru este vibrație, ai grijă ce atragi în viața ta

Fiecare gând emite o frecvență către univers și acea frecvență revine la origine. Astfel, în cazul în care ai un gând negativ, de disperare, tristețe, furie, frică, toate acestea se vor întoarce la tine. De aceea este atât de important să ai grijă de calitatea gândurilor tale.
Oamenii din jurul tău îți afectează direct frecvența vibrațională. Dacă te înconjori de oameni veseli, pozitivi, hotărâți, calmi, vei intra și tu în aceste vibrații. Dacă ești înconjurată de oameni plângăcioși, aprigi și pesimiști, fii foarte atentă! Aceștea îți pot reduce frecvența și, în consecință, te pot împiedica să determini legea atracției să funcționeze în favoarea ta.
Dacă tu asculți doar muzică despre trădare, tristețe, abandon, toate acestea vor interfera cu vibrațiile tale. Fii foarte atentă la frecvența și versurile muzicii pe care o asculți. Și ține minte: atragi în viața ta exact ceea ce vibrezi.
Când vezi prea des programe care se ocupă de nenorocire, moarte, trădare etc., creierul tău acceptă aceasta ca o singură realitate, eliberând o întreagă chimie în corpul tău, afectând rata vibrațională. Îți sugerez să privești lucrurile care te fac să te simți bine și te ajută să vibrezi pe o frecvență cât mai înaltă.
Indiferent dacă te afli acasă sau la serviciu, dacă îți petreci mult timp într-un mediu dezorganizat și murdar, acest lucru îți va afecta și rata vibrațiilor. Îmbunătățește-ți ceea ce te înconjoară, organizează-ți și curăță-ți spațiul.Arată universului că ești pregătită să primești mult mai mult. Dar ai grijă și de ceea ce ai deja ! Fii recunoscătoare.
Dacă obișnuiești să te plângi sau să vorbești de rău despre oameni și lucruri, îți va afecta rata vibrației. Este esențial să elimini obiceiurile de a critica și judeca. Evită să faci drame, să te învinovățești și să te victimizezi.
❗În fiecare zi, ceea ce alegi, ceea ce gândești și ceea ce faci este ceea ce devii.

Lasă un comentariu