Nu te mai întoarce la persoana care te-a rănit, îți este mai bine fără ea

Hai, fii curajoasă! Fă tot ce poți pentru a rămâne puternică.
Atunci când te întorci acasă după ce ai fost în oraș cu prietenii și ai râs fals toată seara, îți dai seama cât de mult doare. Doare rana venită din partea celui pe care l-ai iubit.
Și dintr-o dată, durerea este atât de reală , iar goliciunea din tine continuă să crească și să crească până când nu mai poți să o stăpânești. Atunci apar lacrimile.
Recitești mesaje vechi. Recitești conversațiile dintre voi, îi urmărești fiecare pas pe social media. Îți lași sentimentele să te mistuie…
Știi că te înșeli. Știi că nu mai este aceeași persoană de care te-ai îndrăgostit, dar vrei cu disperare să-l duci înapoi și să încerci din nou. Pentru că îl iubești …
Vrei să-și ceară scuze. Vrei să recunoască că a greșit. Nu vrei să accepți adevărul, acela că este o persoană toxică și că nu se va schimba niciodată. Vei fi întotdeauna o marionetă pentru el. Iar tu… Nu i-ai făcut nimic rău.Singura ta greșeală este că l-ai iubit cu toată inima.
Oamenii de genul ăsta nu merită pe cineva ca tine. Pentru un moment, ți-a arătat partea sa dulce și iubitoare și te-ai îndrăgostit. Ai crezut că este cinstit cu tine. Ai crezut când ți-a spus că nu te va părăsi niciodată. Până a făcut-o. S-a schimbat peste noapte. De la o persoană bună, dulce, grijulie și iubitoare a devenit altcineva. Cineva care controlează, manipulează și abuzează. A fost un șoc masiv pentru tine.
Și ai încercat să rezolvi lucrurile. Ai încercat să salvezi relația și să fii cu el. Nu renunți niciodată la oamenii pe care îi iubești. Din păcate, lui nu i-a păsat de tine. El nu ți-a apreciat inima. Pentru el, ai fost de unică folosință, nu ai avut importanță.
Te simți distrusă , slăbită, fricoasă și confuză. Și iarăși nu îi pasă.
Data viitoare trebuie să spui „nu”. Nu te mai poți întoarce. Această persoană este periculoasă pentru tine. Dacă te întorci la ea, îți vei face rău din ce în ce mai mult.
Ține-ți pământul sub picioare, ești o persoană superbă. Este mai bine pentru tine să fii singură decât să ți se scurgă viața și să-ți otrăvești inima bună. Știi că nu merită iubirea ta. Știi că meriți pe cineva care te va iubi cu aceeași intensitate cu care o faci tu.
Ești mai puternică, mai fericită, mai curajoasă, mai încrezătoare singură! Nu opri progresul. Ai ajuns atât de departe. Acum trebuie să fie sfârșitul durerii. O poți face.

 

Lasă un comentariu