Nu toți bărbații sunt răi. Așa cum nu toate femeile sunt niște îngeri.

Există și bărbați înșelați. Bărbați mințiți, batjocoriți și bârfiți în pauzele de epilat. Despre ei nu mai vorbește nimeni. Despre bărbații cu sufletul curat ce au întâlnit femei ce considerau că totul se învârte în jurul lor. Atât pamântul cât și bărbații. Sunt mulți bărbați care știu să iubească. Din nefericire, unii dintre ei iubesc pe cine nu trebuie.
Bărbați ce și-ar da sufletul pentru femeia de lângă umărul lor, în timp ce ea și-ar da numărul de telefon și la alții. Există și bărbați ce înca mai cred în iubirea adevărată așa cum există și femei ce îți râd în față atunci când le vorbești despre ea. Există bărbați ce merită iubiți așa cum există femei ce consideră că merită totul, fără a oferi nicio vibrație înapoi.
Nu toți bărbații sunt la fel. Așa cum nu toate femeile sunt niște îngeri. Unele, au îmbracat demult bluza minciunii, a trădării și a lipsei de corectitudine. Și-au tăiat singure aripile atunci când singura oglindă ce conta era aceea atârnată pe un perete dintr-o casă goală. Precum sufletul lor.
Există bărbați mișto. Bărbați cu suflet de copil și brațe ce-ar putea să îți cuprindă Universul. Bărbați ce ar putea să îți alinte clipele. Să te răsfețe între ceasuri. Să îți aducă micul dejun la pat și să te adulmece ca pe-o cafea băută mai târziu … în doi. Ca mai apoi să îți aducă flori și să presare a lor aromă-n părul tău. Bărbați ce râd cu tine și nu de tine. Bărbați ce pot iubi cu mintea și cu inima deschise. Bărbați ce te-ar căuta și printre vise

R. Constantin Călinescu

Lasă un comentariu