Mai bine singură decât într-o relație toxică, nefericită, falsă

A fi singură nu este grav, este teribil să rămâneți pentru întreaga viață cu persoana cu care nu vă potriviți. A fi singură nu este groaznic, nici rău, nu este un blestem sau oricare altă cauză inventată de oameni.
A fi singură – este un timp în care poți să te cunoști mai bine și acest timp este foarte important.
Oamenii, desigur sunt speriați de singurătate, deși nu există niciun motiv pentru asta, deoarece totul depinde de noi înșine – fie vorba de bine sau de rău.
Fii singură, până când vei găsi pe acela care nu doar spune că îți va fi alături, dar este cu adevărat alături de tine și este mereu fericit să te vadă. Fii singură până când nu vei găsi pe cineva care nu caută scuze nesfârșite și dorește să petreacă timpul cu tine.
Fii singură, până când nu vei găsi pe acela care vorbește despre tine cu prietenii săi, cu familia, cu colegii – cu oricine. Fii singură până când nu vei găsi pe cineva care este mândru de tine, pentru că orice altceva mai puțin nu este vrednic de tine.
Fii singură până când nu vei găsi pe acela care va fi nerăbdător să te vadă, dar nu pentru că vrea să-ți controleze viața, ci pentru că dorește să te vadă.
Fii singură până când nu vei găsi pe acela căruia nu trebuie să-i demonstrezi că meriți dragostea lui și pe care nu trebuie să-l convingi să te iubească. Acela, atenția căruia trebuie să o cerșești nu merită timpul tău. Dacă vei place cuiva, cu siguranță vei ști asta, altfel este timpul să-l lași să plece și să te concentrezi pe tine însuți.
Fii singură, până când nu vei găsi pe acela care îți simte dorul, atunci când nu ești alături de el și nu pe cineva care uită de tine în weekend, până când nu se îmbată sau nu se plictisește.
Fii singură, până când nu vei găsi pe acela căruia nu-i este indiferent ceea ce simți. Și nu pe cel care spune: „Ei bine, tu doar oricum mă vei ierta, tu mereu mă ierți”, sau așteaptă până când îți va trece. Fii singură, până când nu vei găsi pe cineva, care nu dispare fără să te preîntâmpine și nu te face să te îngrijorezi.
Fii singură până când nu vei găsi pe acela care se va mândri cu tine, care te va inspira, care vrea să fii mai bună și te ajută să fii așa. Fii singură până când nu vei găsi pe cineva care te scapă de toate complexele. Fii singură până când nu vei găsi pe cineva care te va pune pe primul loc, pentru că nu ai suficient timp să fii pe locul doi.
Fii singură până când nu vei găsi pe acela care cu adevărat va face totul pentru tine. Atât de mulți oameni acceptă relații plictisitoare și nefericite lângă oameni nepotriviți – nu fi una din acești oameni. Dragostea este acel lucru în care niciodată nu trebuie să te mulțumești cu ceva mai puțin decât meriți.

Până atunci fii singură. Cândva îți vei mulțumi pentru această alegere!

 

Lasă un comentariu