”Un bărbat însurat nu are nevoie de alte femei, el are deja una acasă!” – Sfaturile unui psihoterapeut celebru

Psihoterapeutul Mihail Labkovsky este celebru pentru declarațiile sale dure, dar adevărate, despre dragoste, căsătorie și relații. Având ani buni de experiență în domeniul psihologiei, Mihail Labkovsky a salvat de la destrămare multe familii. Sfaturile psihologului rus, fac femeile fericite, acestea, își păstrează dragostea sau le ajută să întâlnească partenerul ideal.
Noi am studiat cu atenție sfaturile psihologului rus și am ales câteva dintre judecățile lui care ar trebui ascultate. Să înțelegem de ce noi, femeile, iubim într-un mod și nu în altul și cum am putea salva relația, dacă dintr-o dată ceva s-a rupt și merge prost. Vă recomandăm să citiți aceste 15 sfaturi despre dragoste de la Mihail Labkovsky pentru cei care sunt într-o relație, și pentru cei care își caută iubirea.
SFATURI PENTRU CEI AFLAȚI ÎNTR-O RELAȚIE:
1. Dacă vreți să vă căsătoriți, vă întâlniți sau locuiți împreună deja de jumătate de an − 1 an și nimic nu se întâmplă, trebuie să-l întrebați dacă își dorește familie şi nuntă. Dacă bărbatul nu e gata să întemeieze o familie înseamnă că trebuie să vă despărțiți, desigur pe cale amiabilă.
2. Orice femeie care ani întregi stă acasă și are grijă doar de casă și copii – degradează. Este inevitabil. Până la urmă, bărbatul se va plictisi și va căuta aventură, iar de aici e un pas până la divorț. Şi fiţi atenţi: de la bun început bărbatul nu a insistat asupra vreunui lucru, femeia a fost cea care bătea din palme şi zicea că ea va sta bucuroasă acasă.
3. Dacă simți un deranj în prezența lui, despărțiți-vă. Nu-ți fie frică să fii singură. Niciun bărbat nu merită ca tu să te distrugi pentru el, să te schimbi pentru el, să uiți de dorințele și necesitățile tale. Niciunul!
4. Totul este simplu: el este așa cum este, tu ești așa cum ești. Ori sunteți împreună, ori vă despărțiți. Și cel mai bine să faceți asta înainte de a naște trei copii și a de lua o casă în rate.
5. Cel care este sănătos mintal, va avea grijă de sentimentele sale și întotdeauna se va alege pe sine. Nici frumusețea, nici iubirea nu au nevoie de sacrificii. Iar dacă totuși este nevoie de sacrificii, înseamnă că nu este aici locul tău. Pleacă din această relație toxică.

 

Lasă un comentariu