Dacă ai sănătate și oamenii drag alături, nu-ţi mai trebuie nimic pentru că ai deja TOTUL!

Nu ai nevoie de multe pentru a fi cu adevărat fericit…sănătatea și iubirea sunt mai importante decât orice. Dar din pacate, omul le apreciaza enorm abia atunci cand le pierde.
Iubesti mai mult abia dupa ce ai pierdut omul care te iubea, apreciezi mai mult sanatatea, abia atunci cand ajungi pe holul spitalelor, apreciezi linistea abia atunci cand mintea ta e cuprinsa de ganduri care te nelinistesc, apreciezi un prieten bun abia dupa ce ai avut langa tine o gramada de oameni care doar te-au folosit. Atât timp cât iubești și ai pe cineva alături care te iubește, care te apreciază, care împarte cu tine și zâmbetele și lacrimile, atunci nu-ți mai trebuie nimic. Poți considera că ai totul, pentru că acestea sunt adevăratele bogății ale unui om.
Pierzi sănătatea, deoarece ești mereu stresat si mai tot timpul cu gandul la “cum sa scoti mai mult”, îl pierzi pe cel drag deoarece ești tot timpul absent…iar relatiile in care se strecoara ingrijorarea, stresul, noptile pierdute si irascibilitatea, nu au decat un singur final… Un lucru trebuie stiut si foarte bine inteles. Cel care nu se multumeste cu cat are acum, nu se va multumi nici cu cat va obtine, va fi mereu dorinta de mai mult, tot mai mult…
Și nu, nu spun că e greșit să vrei mai mult, să faci să fie mai bine pentru tine și cei dragi.
E perfect firesc sa tintesti mereu tot mai sus, dar conteaza enorm de mult felul în care încerci să obții mai mult. Să păstrezi un echilibru în toate și cu pași mici vei reuși! Sa nu uiti NICIODATA ca cei de langa tine au nevoie de toata atentia si afectiunea ta.

 

Lasă un comentariu