Puterea gândurilor, a cuvintelor și a credinței îți poate schimba viața. Iată cum să le folosești

Puterea cuvintelor
Pentru a ameliora situația de la serviciu sau de acasă, ai grijă la cuvintele pe care le utilizezi în vorbire în decursul săptămânii. Vorbește doar de bine. Nu critica pe nimeni. Și cel mai important – nu spune nimic rău despre sine. Găsește cele mai blânde și frumoase cuvinte pentru propria persoană.
Ca răspuns la limbajul agresiv, subconștientul începe să atragă energia negativă din jur. Încearcă să îți depășești negativismul cu un efort de voință.
Puterea gândurilor
Cele mai puternice programe subconștiente noi le creăm cu propriile noastre gânduri. Creierul uman este mai instabil decât îți poți imagina. Este nevoie de mult efort pentru a-l controla.
Nu contează ce fel de viață ai acum. Începe totul de la zero. Formulează în cele mai exacte expresii, ce ai dori să obții în această viață. Ai nevoie de claritate în gândire.
Trebuie să gândești pozitiv, pentru ca creierul tău să te elibereze ușor de gândurile de care nu ai nevoie. Atât timp cât permiți gândurilor tale să te ducă într-o direcție necunoscută, vei rămâne în captivitatea fanteziilor, îngrijorărilor și dorințelor tale.
Puterea credinței
Fă o revizie interioară. Treci peste toate fronturile, remarcând, ce nu te aranjează în situația actuală a lucrurilor. Subconștientul îți oferă totul în ce crezi. Iar tu crezi, de regulă, în ceea cu ce te-ai obișnuit. Repetând aceleași fraze îți formezi un obicei de a avea gânduri noi. Cât de absurd nu ar suna – asta chiar funcționează. Unica dificultate este schimbarea gândurilor obișnuite cu altele de bravură. De la început, multora li se par extrem de ipocrite.
Fii recunoscător. După ce ai primit de la viață o mică bucată din ceea ce a dorit subconștientul tău, bucură-te și crede în faptul că acest miracol va fi în fiecare zi.

 

Lasă un comentariu