„Tristețea aduce boala. Supărarea ne îmbolnăvește trupul și mintea.”

Trebuie să ţinem cont de faptul că tot ceea ce gândim se duce în univers şi se întoarce cu o putere de trei ori mai mare, avertizează Lidia Fecioru. Legea Bumerangului este extraordinar de puternică şi o putem folosit pentru a înmulţi binele în viaţa noastră. Legea Bumerangului e ca un glonţ care ricoşează şi vine în noi de trei ori mai puternic. Se împleteşte foarte bine cu karma. Este foarte important cine revine înapoi în viaţa noastră – dăm vina pe soartă, dar nu ne asumăm niciodată că am luat decizii proaste.
Cine a gândit o dată negativ, gândeşte tot timpul aşa. Există oameni veşnic trişti care nu îşi aduc zâmbetul pe faţă. Pesimiştii cronici atrag boala, se îmbolnăvesc de obicei de stomac, de ficat, pancreas etc. Toate din cauza tristeţii. Un om veşnit trist vede tristeţe şi în bucurie.
O astfel de persoană nu este de dorit în jur deoarece este o prezenţă toxică. Toţi avem derapaje, dar important e să ne revenim la timp.
Când se întoarce negativismul din gândire ne mătură rău. Noi ne trasăm viaţa prin aceste gânduri.
Spune de regulă N-am noroc, dar asta se întâmplă pentru că nu permiţi norocului şi binelui să îşi facă loc în viaţa ta.
Cum ne aşternem, aşa dormim. Efectul de bumerang este foarte important. Orice gând rău, indiferent cât este de mic şi o otravă pe care ne-o punem în paharul vieţii noastre şi îl bem zilnic, avertizează Lidia Fecioru.
Nu e obligatoriu să fii agresiv fizic, dacă eşti în fiecare zi agresiv mental şi gândeşti rău despre ceilalţi, se crează o formă de energie negativă în jurul tău şi vei putea să te bucuri de viaţă. O dată ce arunci negativităţi în eter, aşteaptă-te la probleme!
Iertarea este cheia evoluţiei spre o stare mai bună. Trebuie să realizezi că nu poţi să trăieşti aşa, în tristeţe, în agresivitate, în invidie. Când împroşti cu noroi în jur nu ai cum să rămâi curat.
Iertarea reduce jumătate din greutatea unui context karmic negativ şi ulterior urgentează soluţia! Trebuie să învăţăm să oferim şi să primi iertarea.

 

Lasă un comentariu