4 moduri ușoare de a elimina energia negativă din casă

Te simți epuizat în momentul în care intri în casa ta? Nu este un sentiment bun, nu-i așa? Nu este un secret pentru nimeni că casele noastre pot păstra energia negativă. Fie că este vorba de certuri, vibrații proaste lăsate în urmă de vizitatori sau doar stresul general al vieții de zi cu zi, această negativitate poate duce la un sentiment de neliniște în spațiul nostru de viață. Dacă sunteți în căutarea unor modalități de a elimina această energie negativă și de a crea un mediu familial mai liniștit, iată câteva lucruri simple pe care le puteți face:
1. Deschide draperiile și lasă să pătrundă puțină lumină naturală. Lumina soarelui are proprietăți puternice de vindecare care vă pot ajuta să vă ridicați starea de spirit și să vă alungați energiile negative.
2. Redați niște muzică liniștitoare. Muzica liniștitoare vă poate ajuta să vă relaxați mintea și corpul și, de asemenea, poate ajuta la disiparea energiilor negative.
3. Aduceți natura înăuntru. Puneți flori sau plante proaspete în jurul casei dvs. sau puneți niște pietre de râu într-un vas cu apă pe măsuța de cafea. Elementele naturale vor ajuta la purificarea aerului și la crearea unei atmosfere mai pozitive în spațiul dumneavoastră.
4. Aprindeți niște lumânări parfumate cu uleiuri esențiale. Anumite arome de aromoterapie au capacitatea de a vă ridica starea de spirit și de a alunga negativitatea. Unele dintre preferatele noastre includ uleiul de lavandă, rozmarin și eucalipt.
Ce mai puteti face?
Începeți prin a oferi totul o curățare bună. Aceasta include atât spațiul fizic, cât și orice energie metafizică care ar putea fi agățată de obiecte. Vă puteți curăța spațiul cu salvie, Palo Santo sau chiar deschizând ferestrele și lăsând aer proaspăt să intre.
Odată ce spațiul dvs. este curat, acordați-vă ceva timp pentru dezordine. A scăpa de lucrurile de care nu mai ai nevoie sau de care nu le mai dorești te va ajuta să uşurezi energia în care se află casa ta.
O altă modalitate excelentă de a elimina energia negativă este utilizarea cristalelor. Așezați-le în jurul casei dvs. în zonele în care simțiți că energia este cea mai grea. Unele opțiuni populare pentru aceasta sunt turmalina neagră, ametist și citrin.
În cele din urmă, asigurați-vă că vă acordați o pauză! O mulțime de energie negativă poate proveni din stres și epuizare. Asigurați-vă că îți iei puțin timp pentru tine, chiar dacă sunt doar 10 minute pe zi, pentru a te relaxa și a te reîncărca.

 

Lasă un comentariu