Pisica îți arată dacă în casa ta e bunăstare, pace si liniște. Ea simte energiile negative și reacționează

In oamenii veseli si de succes, pisica provoaca emotii extrem de pozitive. Se spune ca atunci cand o pisica se alinta de picioarele tale, nu o face numai ca te iubeste sau vrea ceva de la tine, ci iti impartaseste si din magia ei.
Pisica are darul de a proteja casa si familia de spiritele rele
Totusi, exista si oameni care nu pot sa vada intr-o pisica un tovaras de viata. Pisicile ii enerveaza, ii incurca si simt o dorinta mare de a le alunga din preajma lor.
Daca crezi ca o pisica este doar o vanatoare de soareci vie, nimic nu poate fi mai gresit. Acest animal magic are un sistem unic de bioenergie. O pisica poate intra in rezonanta cu campul bio uman, efectuand corectarea, hranirea si uneori restaurarea acestuia.
Probabil ai auzit de mai multe ori despre abilitatea lor de a „vindeca” durerile de cap sau de a scadea stresul din viata oamenilor care au grija de ele. Pisica ta va incerca sa se culce pe locul dureros si, dupa un timp, durerea ta se va domoli si vei incepe sa te simti alinat.
Femelele vindeca mai bine afectiunile sistemului nervos si ale organelor interne, pe cand motanii sunt mult mai talentati cand vine vorba despre artroza si spondiloza.
Daca nivelul tau de bunastare scade, devine nervoasa, ii scade pofta de mancare, isi neglijeaza obiceiurile de igiena obisnuite, reflectand ceea ce este in neregula cu noi.
Pisica simte energiile negative si reactioneaza
Atunci cand pisica simte spiritele in casa, primul lucru pe care il face este sa le urmeze pentru a le afla intentiile.
Pentru a se asigura ca acele entitati astrale nu le ameninta teritoriul, pisica va face orice posibil sa le alunge.
Daca acest lucru nu este posibil, felina va bloca entitatea cu energia sa pozitiva si o va conduce afara din casa.
Pe viitor ai putea acorda o mai mare atentie gesturilor sale – daca tot revine intr-un anume loc din casa, are o postura tensionata sau se holbeaza la ceva anume.
Asemenea gesturi pot fi un semn al unei prezente straine in locuinta.
Pentru a ajuta animalul de companie sa elimine aceste energii, fa si tu o rugaciune in locul in care se afla pisica.

 

Lasă un comentariu