Legea manifestării – etape și cum să o facem să funcționeze și pentru noi

Tu ai manifestat fiecare lucru care este în viaţa ta. E posibil să fi folosit Legea Atenţiei, Atracţiei, Rugăciunii sau oricare dintre legile pe care ţi le-am descris deja, pentru a atrage aceste lucruri spre tine. Cea mai mare parte din această acţiune este realizată în mod inconştient.
Abilitatea de a manifesta, oferă o putere extraordinară şi este important să manifeşti doar pentru binele superior.
Aşa că primul pas este să meditezi şi să îţi asculţi călăuzirea interioară, pentru a fi foarte clar în ceea ce intenţionezi să manifeşti.
Imediat cum ai claritate în ceea ce îţi doreşti, creează o imagine. Vizualizarea este un factor important, el introducând imaginile în emisfera dreaptă a creierului tău, care joacă rolul unui computer creativ extraordinar.
Trebuie să ai încredere totală în faptul că vei primi ceea ce vizualizezi. Nu te îndoi, nu devia. Menţine-ţi viziunea în minte.
Dacă claritatea îţi creează probleme, scrie pe hârtie exact ceea ce vrei. Dacă vrei un partener, scrie detaliat calităţile pe care vrei ca el sau ea să le aibă. Această acţiune oferă informaţii computerului emisferei stângi a creierului, mintea ta logică.
Apoi, asigură-te că ai calităţi asemănătoare în interiorul tău. Dacă vrei alături de tine o persoană deschisă şi caldă, verifică dacă tu eşti o persoană deschisă şi caldă.
Dacă vrei să manifeşti o maşină, scrie pe hârtie exact ceea ce îţi doreşti. Imaginează-ţi maşina. Apoi asigură-te că transmiţi vibraţii care se potrivesc vibraţiilor maşinii. Dacă tu ai conştiinţa unei maşini mici, este inutil să încerci să manifeşti un Rolls-Royce.
Trebuie să poţi să simţi acel sentiment plăcut că ai deja ceea ce îţi doreşti să manifeşti. Concentrează-te pe calităţile superioare a ceea ce doreşti să manifeşti şi aliniază-te la ele. Dacă o slujbă anume ţi-ar oferi satisfacţie, concentrează-te pe acel sentiment de satisfacţie. Realizează lucruri care îţi oferă satisfacţie, până când sentimentele tale interioare se aliniază la slujba pe care ţi-o doreşti. Apoi, ea se va manifesta pentru tine.
O modalitate de a întinde undiţa spre peştele tău este să desenezi pe o foaie de hârtie exact ceea ce îţi doreşti. Asigură-te că energia este cea corectă, deci atenţie la culorile pe care le foloseşti, pentru că fiecare culoare poartă o vibraţie. Scrie pe imagine: „aceasta sau ceva mai bun se manifestă acum pentru binele superior al tuturor.” Poate ai cerut ton ca peşte, iar Universul îţi trimite Biban chilian de mare.
Acum, că ai pus momeala potrivită pentru peştele tău în undiţă, mergi la o plimbare şi aşteaptă ca peştele să se apropie. Cu alte cuvinte, detaşează-te de dorinţa ta. Apoi întoarce-te şi acţionează cum este necesar pentru a materializa viziunea.
Mai jos sunt câteva etape importante în activarea Legii Manifestării.
1. Fii liniştit şi ascultă.
2. Fii clar în ceea ce vrei.
3. Relaxează-te şi vizualizează-te pe tine primind ceea ce vrei.
4. Aliniază-ţi vibraţia la ceea ce vrei să manifeşti.
5. Ai încredere că manifestarea ta e în proces de derulare.
6. Menţine-ţi viziunea şi pronunţă om pentru manifestarea sa.
7. Realizează orice acţiuni sunt necesare pentru materializare.

 

Lasă un comentariu