4 Moduri prin care să inviți îngerii păzitori în viața ta

Toți avem îngerii păzitori care ne supraveghează. În momentele în care avem o viziune dar nu intelegm de unde provine, îngerii nostri pazitori transmit energia pozitivă, prin crearea de coincidențe și oportunități care definesc succesul.Terapia psihologica cu ajutorul ingerilor pazitori va imbogateste experienta spirituala si va ajută să știti ce fel de persoana sunteti, iar atunci ingerii pazitori vor face tot posibilul sa transfere energia universala spre implinirea dorintelor voastre.
Descoperiți câteva modalități de a vă invita îngerii păzitori în viața noastra, pentru a putea intra în universul vostru și a folosi energia pozitivă a ingerilor.
1. Opriți-vă pentru a mirosi parfumul florilor
Din cauza lumii materiale în care trăim, avem multe distrageri care ne disturba pacea. Indiferent dacă este vorba de stres, discutii sau probleme, există atât de multe lucruri care ne distrag atenția de la dezvoltarea noastră personală. Când reușim să ne îndepărtăm de distragerile materiale ale vieții noastre de zi cu zi, se creează un spațiu în care îngerii noștri păzitori pot intra în contact cu energia noastră. Pentru a permite acest transfer, este suficient pentru un moment real de pace. De exemplu, opriți-va o clipa sa va delctati cu mirosul trandafirilor, faceți pauze pentru a respira aer curat și pentru a simți linistea in mijlocul naturii. Pauzele benefice in prezenta florilor le ofera îngerilor tăi păzitori o parte din energia ta interioară pentru a lucra în Univers în general.
2. Eliberati-vă de stres
Diferitele culturi și religii cred că îngerii au fost creați pentru a ne ajuta să profităm din plin de viețile noastre. Când avem nevoie de energie pozitivă, insistăm să avem mai mult control asupra lucrurilor. Când lumea noastră se prăbușește, sentimentul de a fi în control este o iluzie, forțele dincolo de controlul nostru copleșesc chiar și cele mai puternice caractere. Cea mai bună strategie este să ne eliberăm stresul când suntem foarte tensionați. Să renunțăm la ambitii inseamna să cerem ajutor din partea universului. Când ne eliberam de stress, deschidem ușa îngerilor pazitori, îi lăsăm să preia initiativa și să ne inspire pozitiv în fiecare zi.
3. Nu ezitati sa actionati
Mulți dintre noi încercăm să reușim în loc să cerem Universului să ne aducă sprijin. Când încercăm, ne straduim dar de multe ori nu finalizam ce am inceput. Ceea ce ne place cu adevarat este menit sa ne ofere si succesul in viata. Cheia fericirii este puterea de a alege ce va place. Ingerii tăi păzitori stiu cum sa canalizeze energia benefica a Universului spre ceea ce va va aduce fericirea si multumirea in viata.
4. Faceti ca visele să devină realitate
Ingerii noștri păzitori caută să dezvolte potențialul nostru intern în Univers. De exemplu, dacă doriți să deveniți un artist de succes, arta ar trebui să devină o prioritate mereu. Dacă într-adevăr începeți să creați condițiile pentru succes, veți avea șanse mai mari să faceți acest lucru, datorită îngerilor dumneavoastră păzitori. Nu ezitati sa luptati pentru ceea ce va place si va motiveaza, oricat de nebunesc pare visul vostru.

 

Lasă un comentariu