5 comportamente toxice care alungă oamenii de lângă tine

Vrei să ții oameni în jurul tău? Încercați să evitați aceste 5 comportamente toxice.
1. Nu lua lucrurile prea personal – ceea ce se întâmplă în jurul tău este în corelație directă cu tine. Deveniți toxic să fiți în preajmă atunci când credeți că sunteți motivul real pentru fiecare problemă din această lume. Chestia este că ceea ce îți fac oamenii este mai mult despre ei decât despre tine.
2. Nu te comporta ca o victimă – ești cea mai puternică ființă din acest univers, trebuie doar să-ți dai seama. Și este atât de ușor odată ce vezi că tu ești cel care trage sforile; Ești singurul care are dreptul asupra vieții tale. Nu ești neputincios și unul pe care nu te mai plângi și te joci victima, îți va deveni clar. Ia taurul de coarne.
3. Nu judeca pe alții – nu judeca pe nimeni dacă nu le-ai umblat.
Sunt sigur că nu le arăți întotdeauna adevăratele tale culori altora și nici alții nu o fac. Deci, atunci când îi judeci, judeci de fapt imaginea pe care ti-ai creat-o în mintea ta despre ei.
4. Nu fi crud – cine ți-a dat dreptul de a răni alți oameni? Este unul dintre cele mai toxice comportamente și, de obicei, provine dintr-o durere emoțională profundă pe care o simțim în interior. Dacă cineva te rănește, nu-ți face o scuză pentru a-i răni pe alții. Nu avem nevoie de mai multă cruzime, dar cu siguranță avem nevoie de mai multă compasiune.
5. Nu crea imagini false despre tine – ascunderea adevăratului sine poate fi mai dăunătoare pentru tine decât pentru oricine altcineva. A pretinde că ești ceva ce nu ești este obositor și foarte greu de făcut. Chiar ai fost capabil să identifici nevoia de a-ți ascunde adevăratul sine? De ce ți-e rușine? Scoateți masca, arătați lumii adevăratul dvs. Ești frumoasă, ești unică, ești unică. Nimeni altcineva nu poate fi tu, așa că nu încerca să fii altcineva.
Ați reușit să vă raportați la oricare dintre aceste comportamente? Dacă răspunsul este da, nu-ți face griji, nu ești singur. Personalitățile noastre au atât de multe straturi și tot ce putem face este să le dezlipim unul câte unul pentru a ajunge la miezul adevăratei noastre ființe. Numai să fii sincer cu tine însuți te poate ajuta să înțelegi esența reală a existenței tale.
Prin urmare, încercați să evitați aceste comportamente toxice dacă nu doriți să îndepărtați oamenii.
Acesta este un material tradus. Ne cerem scuze pentru eventualele erori si va multumim ca ne sunteti alaturi.

 

Lasă un comentariu