Un astrolog renumit dezvăluie cele mai narcisiste 3 semne zodiacale. EGO-ul lor este greu de mulțumit

Comportamentul narcisist este caracterizat de o importanță extremă de sine, aroganță și lipsă de empatie care determină pe cineva să-i neglijeze pe cei din jur. Narcisismul are loc pe un spectru, unele semne zodiacale manifestându-l mai mult decât altele pe baza eredității, experiențelor copilăriei, mediului și trăsăturilor de personalitate.
#1: Leul – Regele zodiacului
Dintre toate semnele zodiacale, Leul iese pe primul loc în ceea ce privește tendințele narcisice. Asta nu îi face în niciun caz niște oameni oribili. Dar tind să devină obsedați de sine. Le place să-i facă pe oameni să zâmbească și să aibă mulți prieteni, dar acest lucru se poate contrară dacă își permit ego-urile să conducă spectacolul. Leul are nevoie de multă validare și reasigurare din partea altora pentru a se simți mulțumit – altfel, se simte profund nesigur.
Deoarece Soarele înflăcărat și strălucitor guvernează acest semn zodiacal pasionat, el oferă energie din belșug pentru a-și atinge cel mai înalt potențial și pentru a străluci puternic. Au o energie nesățioasă despre ei, pe care mulți o consideră drăgătoare, dar dacă sunt lăsate necontrolate, le poate merge cu ușurință în cap.
Așadar, ai grijă la Leu și la narcisism data viitoare când vei întâlni acest semn, deoarece este important să-ți protejezi energia.
#2: Berbec – Primul Născut
Fiind primul semn zodiacal, Berbecul trebuie să învingă întotdeauna mulțimea și să-și dovedească valoarea. Au o voință de nestăpânit și un spirit de luptă care le permite să-și realizeze visele, dar ego-urile lor îi pot copleși cu ușurință. Berbecul are un spirit antreprenorial, antreprenorial și nu acceptă niciodată un nu ca răspuns. Această atitudine le aduce succes în afaceri și personal, dar poate, de asemenea, să frece oamenii în mod greșit. Marte, planeta curajului, competiției și războiului, guvernează Berbecul. Prin urmare, au un spirit agresiv pe care unii îl interpretează greșit ca fiind narcisist sau auto-implicat.
Cu toate acestea, berbecul nu vede lucrurile așa, deoarece știu că este nevoie de sacrificii și angajament pentru a realiza ceva care merită. Ei știu că lumea nu joacă corect și că trebuie să ai o piele groasă pentru a supraviețui. Cu toate acestea, Berbecul poate duce această atitudine la extrem și poate avea un cip pe umăr după ce a trăit pe Pământ o perioadă. Semnul zodiacal Berbec și trăsăturile narcisice merg împreună ca sarea și piperul, mai ales pentru cei care dețin funcții de conducere sau de forță de ordine. Cu toate acestea, aspectul pozitiv al personalității lor le permite oamenilor să se simtă siguri că au un plan de acțiune și știu cum să urmeze.
#3: Scorpionul – Gânditorul profund
Scorpionii, misticii zodiacului, par adesea pierduți în gândurile lor, în timp ce încearcă să dea sens locului lor în vastul univers. Pentru că uneori se simt nesiguri și copleșiți de viață, ei încearcă să compenseze excesiv căutând puterea și controlul. Când se simt în spirală, încearcă să câștige controlul și dominația asupra celorlalți. Dar, acest impuls interior costă relațiile și creează tulburări de vreme ce dorinţa prinde rădăcini în frică şi egoism. Partea narcisistă a Scorpionului se arată atunci când scorpionul se simte împins într-un colț sau nu are opțiuni.
Ei pot deveni destul de teritoriali și protectori față de cei dragi, ceea ce poate părea controlant pentru alții din afara familiei imediate. Dar, fiind un semn de apă, Scorpionii au și o latură iubitoare și hrănitoare pe care o arată doar în preajma prietenilor apropiați sau a familiei. Acest semn zodiacal oscilează în mod constant între a fi prea arogant sau distante; unii consideră acest tipar imprevizibil obositor. Planetele lor co-conducătoare, Marte și Pluto, contribuie foarte mult la acest comportament, deoarece Marte semnifică dominația, în timp ce Pluto simbolizează transformarea. Aceste energii conflictuale explică atitudinea de împingere și trage a Scorpionului față de relațiile lor și de viața în general.
Înțelegerea influențelor zodiacale

 

Lasă un comentariu