5 strategii eficiente ca să faci față persoanelor negative

Indiferent cât de pozitivi, fericiți, iubitori și plin de compasiune am fi, fiecare dintre noi a avut momente în care oamenii au încercat să ne stârnească emoțiile, să jignească, să ne rănească sau să ne umilească. Și uneori, fără să știm, oamenii negativi ne implică într-o mlaștină invizibilă de negativitate și pesimism. Recunoaște, uneori se întâmplă!
Sfatul 1: Nu accepta niciun fel de negativitate
Primul lucru de înțeles este că atunci când răspundem la orice formă de negativitate, pierdem întotdeauna energie. Cu alte cuvinte, îl dăm „voluntar” infractorului. Gândește-te la asta – chiar vrei? Cel mai bine este să ignori total orice manifestări de negativitate aduse față de tine.
Sfat 2: Găsiți compasiune
Orice persoană care încearcă să jignească pe altul este profund nefericită. Și singurul sentiment pe care acest tip de persoană trebuie să-l evoce este compasiunea sinceră. Nu-mi este ușor nici măcar să-mi imaginez cât de mult resentimente trebuie să ai pentru a începe să jignești; cât de mult trebuie să te urăști pentru a începe să-ți reverse ura asupra celorlalți. Rețineți – felul în care îi tratăm pe ceilalți este o reflectare a modului în care ne tratăm pe noi înșine.
Sfatul 3: Iertați și lăsați-i să plece
Resentimentele nu duc la nimic bun. În plus, resentimentele este adesea principala cauză a cancerului. De ce să te chinui cu resentimente? Când ne concentrăm pe resentimente, trăim în trecut. Resentimentele atrage energie din noi și ne împiedică să ne mișcăm liber prin viață. De aceea este atât de important să ierți și să renunți. Eliberează-te de trecut și mergi către viitorul tău fericit.
Sfat 4: Începeți să oferiți
Poate părea ciudat, dar când întâlnești oameni negativi, este un semnal că este timpul să împărtășești. Trebuie să începeți să oferiți (împărtășiți) ceea ce abuzatorul dvs. are nevoie atât de disperată. Desigur, vorbesc despre dragoste. Trebuie să înțelegeți că numai o persoană care nu a fost iubită suficient și care nu se iubește pe sine, este capabilă de acțiuni negative.
Sfatul 5: Fii recunoscător/toare
Fii mereu recunoscător când întâlnești oameni negativi. În primul rând, fii recunoscător pentru lecțiile de viață pe care le învață: compasiune, răbdare, iubire necondiționată. Și, în al doilea rând, fii recunoscător pentru alegerea lor subconștientă de a te folosi ca sursă de iubire necondiționată. Fii recunoscător pentru încrederea lor! La urma urmei, asta înseamnă că la un nivel energetic chiar radiați vibrații ale iubirii. Și au simțit-o! De aceea, subconștient, au venit la tine.

Lasă un comentariu