15 trăsături care dezvăluie că o persoană are abilități spirituale de vindecare. Te regăsești și tu?

Un vindecător spiritual este cineva care îi poate ajuta pe alții să iasă din mizerie și să trăiască viața la maximum. În vremurile moderne, ele sunt mai importante pentru această lume decât oricând, deoarece au potențialul de a face din acest Pământ un rai viu. Mulți oameni au trăsăturile de bază ale unui vindecător dar doar puțini știu că sunt speciali datorită faptului că semnele de a fi vindecător sunt uneori destul de subtile.
În acest articol, vom analiza cele 15 trăsături principale ale unui vindecător spiritual:
1. Te consideri un empat
Absorbi energia aproape a tot ce te inconjoara si astfel te face sa te simti obosit si epuizat. Datorită capacității tale de a te atașa de mediul înconjurător, te consideri un empat. Cu siguranță poți simți energia altora.
2. Îți place timpul petrecut singur
Pe măsură ce energia lumii te face să te simți epuizat, preferi să-ți petreci timpul singur pentru a te menține în echilibru. Ai nevoie de timp singur pentru a te reîncărca și pentru a-ți reveni la normal.
3. Vrei să ieși din cercul vicios al „câștigurilor din plata facturilor”
Crezi că viața este mult mai mult decât să faci o sumă ridicolă de bani și astfel vrei mereu să te muți din cerc pentru a putea ajuta mai mulți oameni. Nu-ți place să fii prins și să rămâi blocat în ciclul repetitiv al muncii pentru a plăti facturile și a supraviețui.
4. Oamenii te abordează pentru sfaturi de viață
Oameni din toate sferele vieții vin la tine pentru a găsi soluția la problemele lor. Dai sfaturi bune si le place. Ei vin mereu la tine cu problemele lor și apreciază că asculți și că dai sfaturi utile.
5. Esti extrem de intuitiv
Deoarece preferi să te bazezi pe emoțiile tale decât pe logica pură, ai tendința de a lua decizii bazate pe intuiția ta. Simți lucruri și pur și simplu știi.
6. Te-ai confruntat cu provocări mentale în trecut
Vindecătorilor spirituali, datorită caracterului lor atipic, le este extrem de greu să se încadreze în lume și astfel se confruntă cu multe provocări mentale din lume. Anxietatea și depresia sunt două probleme frecvente.
7. Nu-ți plac situațiile sociale
Nu vrei să socializezi sau chiar să ieși afară până când nu este de o importanță capitală. Chiar dacă socializați, tot ce faceți mai târziu este mâhnit, deoarece vă simțiți enervat după ce ați stat o vreme afară. S-ar putea să vă bucurați de compania unuia sau a doi prieteni apropiați, dar niciodată de un cerc mare de oameni.
8. Poți simți emoțiile altora
Este un semn sigur de a fi un vindecător spiritual. Trebuie să fii capabil să simți și să înțelegi emoțiile nespuse și limbajul corpului altora.
9. Iubești profesiile legate de vindecare
Dacă aveți o afinitate naturală față de profesiile de vindecare, atunci sunt șanse să fiți un vindecător spiritual.
10. Oamenii se simt confortabil în preajma ta
Alți oameni sunt capabili să fie adevăratele lor sine în jurul tău, deoarece se simt confortabil și înălțați. Eliberați energie bună și vibrații bune și pozitive.
11. Te simți „altfel”
Nu ați reușit niciodată să faceți parte din societatea principală, deoarece puteți vedea superficialitatea lor și, astfel, alegeți să fiți un proscris. Experiențele tale sunt complet diferite de cele ale altor persoane.
12. Te simți mândru că ești un idealist
Crezi profund că unele lucruri nu sunt negociabile pentru tine și îți susții idealurile. Vrei ca lumea să fie conectată la natură.
13. Încercați în mod constant să înțelegeți această lume
Te angajezi în conversații profunde cu tine însuți pentru a înțelege mai bine lumea din jurul tău.
14. Ești atașat emoțional de natură
Uneori simți că animalele și plantele au mult mai mult sens decât oamenii și îți place să petreci timp în natură.
15. Ești un ascultător excelent
Nu-ți place să vorbești mult, dar ești un ascultător excelent. Încercați să înțelegeți nu numai cuvintele goale, ci și emoțiile din spatele lor.
Deci, acestea sunt câteva dintre semnele de a fi un vindecător spiritual. Ești unul dintre ei?

Lasă un comentariu