Dan Negru: „Prietenii sunt ca umbrele, apar când e soare. Când nu mai e soare, se duc”

Dan Negru este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România. Nu există român care să nu știe cine este Dan Negru. Cu toate astea, prezentatorul TV nu are atât de mulți prieteni precum s-ar aștepta publicul.
„E mult spus că nu am prieteni! Am prieteni! E mâna aia de prieteni, câţi să ai? Prietenii sunt ca umbrele, apar când e soare. Când nu mai e soare, se duc. Sunt zile întregi în care telefonul nu-mi sună. Nu mai îmi sună din partea prietenilor, din partea oamenilor de televiziune. Asta nu înseamnă că oamenii aceia m-au uitat! Înseamnă că eu nu am ce să le ofer în zilele alea! N-am eu ce să le dau. Şi atunci, ei nu mă mai sună. Oamenii s-au restrâns mult în cercurile lor. Nu sunt un om cu foarte mulţi prieteni în jur. Aşa suntem toţi, dar nu înseamnă că nu-i am! Îi am, ăia puţini şi buni. Dar nu atât de apropiaţi.
Singurii reali, noi toţi ştim bine, sunt ăia cu care dormi în casă, e familia ta. Pe ăia trebuie să contezi. În rest, umbre! E soare, îi vezi, nu e soare, s-au dus!”, a declarat Dan Negru

Lasă un comentariu