Totul este vibrație! În fiecare zi, ceea ce alegi, ceea ce gândești și ceea ce faci este ceea ce DEVII.

1 – Gândurile
Fiecare gând emite o frecvență către univers și acea frecvență revine la origine. Astfel, în cazul în care ai un gând negativ, de disperare, tristețe, furie, frică, toate acestea se vor întoarce la tine. De aceea este atât de important să ai grijă de calitatea gândurilor tale și să înveți să cultivi gânduri mai autentice.
2 – Compania
Oamenii din jurul tău îți afectează direct frecvența vibrațională. Dacă te înconjori de oameni veseli, pozitivi, hotărâți, calmi, vei intra și tu în aceste vibrații, în timp ce dacă te înconjești de oameni plângăcioși, aprigi și pesimiști, fii foarte atent! Acestea îți pot reduce frecvența și, în consecință, te pot împiedica să determini legea atracției să funcționeze în favoarea ta.
3 – Muzica
Muzica este puternică. Dacă asculți doar muzică despre moarte, trădare, tristețe, abandon, toate acestea vor interfera cu vibrațiile tale. Fii atent la frecvența și versurile muzicii pe care o asculți. Și ține minte: atragi în viața ta exact ceea ce vibrezi.
4 – Lucrurile pe care le vezi
Când vezi programe care se ocupă de nenorocire, moarte, trădare etc., creierul tău acceptă aceasta ca o singură realitate, eliberând o întreagă chimie în corpul tău, afectând rata vibrațională. Dacă chiar trebuie să te uiți la ceva, uită-te la lucruri care te fac să te simți bine și te ajută să vibrezi pe o frecvență mai înaltă.
5 – Mediul
Indiferent dacă te afli acasă sau la serviciu, dacă îți petreci mult timp într-un mediu dezorganizat și murdar, acest lucru îți va afecta și rata vibrațiilor. Îmbunătățește-ți ceea te înconjoară, organizează-ți și curăță-ți atmosfera. Arată universului că ești apt să primești mult mai mult. Ai grijă de ceea ce ai deja!
6 – Cuvântul
Dacă te obișnuiești să te plângi sau să vorbești de rău despre lucruri și oameni, îți va afecta rata vibrației. Este esențial să elimini obiceiurile acestea. Evită să faci drame, să te învinovățești și te victimizezi.

 

Lasă un comentariu