Alege o carte și află ce trebuie să faci pentru a-ți îndeplini dorințele

Cine nu și-ar dori să știe exact ce trebuie să facă pentru a-și vedea visul cu ochii? Alege una dintre imaginile de mai sus și află ce trebuie să faci pentru a-ți îndeplini dorințele.
Dacă ai ales…
Imaginea 1
Trezirea ta spirituală începe să pălească. Încearcă să nu treci pe lângă oportunitățile pe care ți le oferă viață pentru a te dezvoltă și a deveni o persoană mai bună. Trebuie să adopți o gândire lipsită de egoism. Modul în care privești acum viață te împiedică să fii fericit, iar uneori îți faci mai multe griji din pricina celorlalți decât din a ta.
Încearcă să folosești energia pozitivă și timpul dedicat de obicei celorlalți pentru ține însuți. Dacă fericirea ta depinde de ceilalți poți fi sigur că vei fi rănit. Te-ai neglijat prea multă vreme, este timpul să schimbi ceva. Concentrează-te pe ține însuți.
Imaginea 2
Acum este momentul potrivit să începi să schimbi anumite lucruri în comportamentul sau personalitatea ta. Sau în modul în care priveșți viață. Nu lasă alți oameni să-ti influențeze procesul de transformare. Trebuie să fii mai hotărât, să înveți să spui mai des „nu”, fă ceea ce vrei și nu ce doresc alții.
Trezirea ta spirituală poate fi momentul pentru o schimbare de imagine sau o îmbunătățire a modului în care te îmbraci, sau dacă ai primit bani în plus să te răsfeți. Nu ezită să investești în ține, în imaginea ta. Întotdeauna vei avea de câștigat dacă ai grijă la modul în care te îmbraci pentru că ai mai multă încredere de sine.
Imaginea 3
Azi este ziua perfectă pentru a zâmbi și a primi fericire. Trebuie să zâmbești pentru că ai abilitatea minunată de a fi fericit. Trezirea ta spirituală dacă eviți toate energiile negative. Îți vei crește calitatea vieții. Implică-te în activitățile care te fac fericit.
Împrăștie fericirea și în jurul tău. Ai posibilitatea de a petrece timp cu familia, așa că începeți să faceți planuri pentru o excursie sau o vacanță împreună.

 

Lasă un comentariu