Horoscop APRILIE 2024. Începe cea mai puternică lună din an

Aceasta este una dintre cele mai mari luni astrologice ale anului, iar timpul poate avea impresia că se mișcă cu viteza cuantică. Nu numai că suntem în sezonul eclipselor – care este întotdeauna un indicator al momentului în care zeii și zeițele la îndemână trag sforile de marionetă ale destinelor noastre – și primul Mercur retrograd din 2024 începe și în zodia Berbec pe 2 aprilie. Deci, inutil să spunem, horoscoapele tale din aprilie 2024 vor fi unul mare.
Berbec
Acest ciclu retrograd al lui Mercur începe pe data de 2 în zodia ta, așa că este un moment important pentru tine să reflectezi la modul în care ai călătorit cu adevărat prin viață în propriile tale condiții. Și dacă nu ai făcut-o, este timpul să iti asumi pe deplin locul în care vrei să ajungi și cum vei ajunge acolo. Ultima dată când l-am avut pe Mercur retrograd în Berbec a fost în primăvara anului 2017, așa că arunca o privire înapoi și vezi ce teme și tipare au apărut în acea perioadă. Deși ciclul se încheie pe 25, perioada de umbră se prelungește pentru încă două săptămâni. Esti deschis la schimbare? Eclipsa de Lună Nouă din 9 aprilie în Berbec oferă o oportunitate puternică de a-ti imagina cum vrei să iti fie viitorul. Fie că trăiești în Mexic pentru a-ți deschide afacerea de panificație acasă. Renunța la ceea ce nu a funcționat și muta pălăria cinică în lateral.
Taur
Aceasta este o lună importantă pentru tine. Nu numai că eclipsa de Lună Nouă din Berbec cade în casa ta din subconștient pe 9, dar te îndeamnă și să realizezi cât de mult din darurile și talentele tale ai ascuns lumii. Oricare ar fi eclipsa la care te trezește noaptea să te gândești, o poți pune în acțiune doar două săptămâni mai târziu. Jupiter și Uranus în Taur se reunesc pe 21 aprilie, marcând un punct de cotitură esențial în a păși în autenticitatea ta. Este o lună cu noi începuturi radicale, dar implică și luarea unor alegeri esențiale cu privire la ceea ce trebuie distribuit, astfel încât să te poti investi pe deplin timpul și resursele în această nouă poveste care se desfășoară.
Gemeni
Jupiter își încheie călătoria prin a 12-a ta casă, unde a fost în ultimul an, ajutându-te să intri în contact cu esența ta spirituală. Ajutându-te să pui întrebările potrivite despre ce înseamnă să trăiești o viață cu un scop și intenționat. De fapt, este posibil să te fi înscris la un număr neobișnuit de cursuri de meditație. Și dacă ai noroc luna aceasta, s-ar putea să aduci un mentor la ușa ta. Ia această lună ca un sezon de pregătire, pentru a studia tot ce ai învățat, mai ales că eclipsa de Lună Nouă din Berbec aterizează în casa viselor și a dorințelor tale pe 8. Luna viitoare, Jupiter se mută în Gemeni, ceea ce va fi un moment de vârf pentru a pune în practică temele pe care le-ai învățat.
Rac
Mercur retrograd bate la ușa sectorului tău de carieră pe data de 2, așa că fă-ți diligența necesară și verifică-ți munca, astfel încât să nu ratezi niciun detaliu cheie. În primele trei săptămâni, nu iti asuma prea multă muncă și treci cu atenție prin obiectivele de carieră pe care ti le-ai stabilit la începutul anului. Ce intenții necesită rafinare? Trebuie să stai cu câțiva dintre ei mai mult înainte de a fi gata să preiei controlul? Fii cu ochii pe 21 aprilie, deoarece conjuncția Jupiter/Uranus are loc în sectorul tău de rețea. Nu ezita să accepti invitații neașteptate în acest timp, deoarece acestea pot duce la oportunități interesante și noi conexiuni.
Leu
Când ai creat ultima dată de bucurie și fără așteptări la rezultat? Eclipsa de Lună Nouă din Berbec iti deblochează zona de explorare pe data de 9, ajutându-te să iti întruchipezi spiritul interior de copil. Un nou concept vizionar te-ar putea ajuta să vezi că ai folosit de fapt 20% din flerul tău creativ. Trecerea în apele internaționale ar putea fi chiar o opțiune pentru a experimenta noi culmi ale creativității tale. Nu gândi prea granular și ai încredere în intuiția ta mai mult ca niciodată. Aceasta se leagă de Luna Plină din Scorpion pe 24, deoarece iti evidențiază arborele genealogic. Gândeste-te la ce convingeri moștenite iti sufocă creșterea. Încalcă normele familiei și eliberează-te.
Fecioara
Știm cu toții cât de mult îți place să-ți faci o recenzie trimestrială. Și ar fi înțelept să te asiguri că obiectivele tale se aliniază în mod clar cu panoul de viziune la începutul lunii. Dacă ți-a lipsit ceva curaj olandez, eclipsa de Lună Nouă din Berbec aprinde un meci în a 9-a casă a puterii, transformării și reînnoirii. Cum să profiti cel mai bine de această energie? Lucrează la obiectivele tale cele mai mari ale anului, deoarece poți trece printr-o serie de ambiții fără a asculta vocea criticului interior care să te încetinească. Cu toate acestea, freeste-te de tacticile retrograde ale lui Mercur între 2 și 25, care te pot atrage să te gândesti prea mult la pași. Când ai îndoieli, intreaba-te acest lucru: Când am permis fricii să-mi dicteze acțiunile? Cum mi-a influențat asta misiunea, scopul și încrederea în sine?
Balanta
Luna trecută, eclipsa de Lună Plină din Balanță din data de 25, foarte probabil, a împins câteva întrebări existențiale grele în poală. De la oameni la modul în care ai preluat autoritatea asupra propriei vieți, au fost lansate noi linii de gândire. Acum, povestea eclipsei continuă, pe măsură ce eclipsa de Lună Nouă din Berbec pe 9 cade în casa relațiilor tale. Impulsându-te să ieși în afara capului tău și să iei de fapt niște decizii importante pe care poate le-ai aruncat. Oricât de mult te-ar putea ajuta cărțile de tarot să iei decizii, este important să fii capabil să te acorzi cu vocea ta interioară. Cauți un nou iubit? Ține-ți ochii deschiși, deoarece domnișoara Luna ar putea aduce pe neașteptat pe cineva nou în sfera ta romantică. Și, s-ar putea să trebuiască să decizi rapid dacă esti dispus să iti asumi riscul din cauza urmei lui Mercur Retrograd în zona tale de relație între 2-25.
Scorpion
Luna aceasta marchează o perioadă semnificativă de autoactualizare pentru tine. Eclipsa de Lună Nouă din Berbec pe 9 se extinde în zona ta de rutină. Este un moment în care renunți la vechile obiceiuri, astfel încât să te poti angaja la întreaga scară a viziunii tale. Acorda o atenție deosebită lunii pline din Scorpion pe 24, care cade în casa voastră a sinelui. Te vei simți reînnoit pe măsură ce vei elibera bagajele emoționale de care poate nu erai conștient. Lumea ta de vis iti poate oferi perspective puternice asupra punctelor tale oarbe emoționale. Unde ai omis să ai grijă de tine? Unul dintre cele mai bine discutate tranzite ale anului ar putea provoca o mare agitație în domeniul tău relațional. Jupiter și Taur se unesc în Taur pe 21, ceea ce te-ar putea face să te răzvrătească împotriva oricui în calea ta.
Săgetător
Puterea ta creativă va fi schimbată luna aceasta. Dacă ai amânat o idee, eclipsa solară de Lună Nouă din Berbec pe 9 te poate împinge în acțiune. Mercur retrograd în Berbec te-ar putea ajuta de fapt să aprofundezi în diferite medii creative pe care nu le-ai mai gândit niciodată; aminteste-ti că emoția se află adesea de cealaltă parte a fricii, așa că accept-o. Pe măsură ce conjuncția Jupiter și Uranus aterizează în sectorul tău de lucru pe 21, s-ar putea să te trezești jongland cu mai multe sarcini. Șterge-ti programul pentru a face loc pentru brainstorming de idei noi sau pivoturi inventive, dacă este necesar.
Capricorn
Pe 2, Mercur Retrograd în Berbec se alătură casei tale a emoțiilor, încurajându-te să-ți exprimi sentimentele mai deschis. Partajând-o, te-ar putea ajuta să vezi mai multe straturi din tine pe care nu le cunoști acolo. Eclipsele ne aduc la răscruce, iar eclipsa de Lună Nouă din Berbec pe data de 9 vă va determina să te gândesti unde poti stabili rădăcini pe termen lung. Simți că aparții orașului tău natal sau simți nevoia de a explora noi peisaje? Determinându-te să te întrebi dacă mediul actual iti favorizează creșterea sau dacă ai prospera mai bine în altă parte.
Vărsător
Nu ezita să iti împărtășesti ideile prietenilor, rețelei digitale sau chiar barista de la cafeneaua locală – nu știi niciodată cine ar putea asculta. Eclipsa de Lună Nouă din Berbec pe 9 trimite un mesager în sectorul tau de comunicare, făcându-l un moment ideal pentru a-ti prezenta gândurile și ideile pe scena publică. Nu trebuie să înțelegi totul încă; lasă-ți intuiția să te ghideze. Mult așteptata conjuncție Jupiter și Uranus în Taur are loc în zona ta de acasă pe 21, așa că scoate-ți rucsacul din dulap și înscrie-te la Duolingo. Dacă ai putea călători oriunde în lume, unde ai merge și pe cine ai vrea să aduci cu tine?
Pești
Pești, începeți luna întrebându-vă: „Ce înseamnă pentru mine stima de sine? Cum o definesc? Venus intră în Berbec pe data de 5, dându-ți ceva magie pentru a străluci din interior spre exterior. Eclipsa de Lună Nouă din Berbec pe data de 9, îți va aminti să iei decizii care să prioritizeze nevoile și dorințele tale, fără a încerca constant să-i faci pe toți ceilalți fericiți. În plus, dacă ți-ai diminuat valoarea abilităților și talentelor sau nu le-ai evaluat în mod adecvat, eclipsa servește drept catalizator pentru remodelarea acelor povești. Meriți să fii pe deplin recunoscut pentru ceea ce aduci la masă dacă să fie în relații sau în cadrul echipei de lucru.

 

Lasă un comentariu