Care este cea mai mare nesiguranță pe care o ai în funcție de zodia ta?

Să fim realiști. Cu toții suntem predispuși la insecurități din când în când. Indiferent dacă ești îngrijorat că nu te potrivești sau te lupți cu teama de eșec, nu ești singura. Majoritatea oamenilor se află în aceeași barcă plină de găuri, încercând cu disperare să rămână pe linia de plutire într-o mare de percepție socială. Te întrebi dacă semnul tău zodiacal te poate da un indiciu despre cea mai mare nesiguranță a ta?
Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Berbecii sunt atât de îndrăzneți și încrezători, încât este greu de imaginat că au vreo nesiguranță. Obișnuite să fie sincere și aventuroase, aceste semne de foc încrezătoare au probleme în a cere ajutor atunci când au nevoie. Nesiguranța lor constă în faptul că trebuie să fie cei mai buni în tot ceea ce fac, ceea ce îi împiedică să accepte sfaturi de la alții.
Taur (20 aprilie – 20 mai)
Ca un semn că tânjește la stabilitate, cea mai mare nesiguranță a Taurului este că ei pot deveni de fapt nesiguri în viață. Indiferent dacă acea nesiguranță este pierderea unui loc de muncă, a unei case sau a unei relații, Taurul caută constant ce ar putea urma. Acest lucru îi oprește să trăiască momentul, deoarece Taurul va fi mai preocupat de controlul viitorului.
Gemeni (21 mai – 20 iunie)
Gemenii au tendința de a fi superficiali, motiv pentru care cea mai mare nesiguranță a lor este să le pese prea mult de ceea ce cred alții. Acest semn de aer este predispus la gândire excesivă, ceea ce îi face să își schimbe comportamentul în funcție de cine vorbesc.
Rac (21 iunie – 22 iulie)
Ca semn de apă, Racii sunt foarte în contact cu emoțiile lor și ale celorlalți. Dar uneori se pot simți copleșiți de sentimentele lor, făcându-i să-i rețină de teama de a fi judecați de alții. Racii sunt nesiguri cu privire la emoțiile lor profunde și își fac griji că nu toată lumea le va putea face față.
Leu (23 iulie – 22 august)
După cum probabil știți deja, Leul de foc preferă să fie în centrul scenei. Sunt extrovertiți, plini de aer și au o carismă naturală. Dar cea mai mare nesiguranță a Leului este că aceste trăsături (sau ele însele) vor trece complet neobservate de alții. Leul are un ego fragil și multe dintre nesiguranța lor se învârte în jurul faptului de a fi uitați sau ignorați.
Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Fecioarele vor duce termenul de autocritică la un nivel cu totul nou. Acest semn de pământ se străduiește să ajungă la perfecțiune și se va bate singuri dacă nu vor rămâne. Cea mai mare nesiguranță a lor este că ei sau munca pe care o fac nu vor fi niciodată suficient de bune, ceea ce îi face să fie inutil de duri cu ei înșiși.
Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)
În timp ce o Balanță poate fi cunoscută că joacă rolul Avocatului Diavolului, ei de fapt urăsc confruntarea și ar prefera să rămână pe partea bună a oamenilor. Cea mai mare nesiguranță a lor este că nu vor fi apreciați, ceea ce îi face să-i lase ocazional pe oameni să-i trateze ca pe covorașe.
Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Scorpionii sunt cele mai intense dintre semnele de apă (și poate dintre toate semnele) și pot fi extrem de precauți sau paranoici. Acest semn are unele probleme serioase de încredere și, din această cauză, cea mai mare nesiguranță a lor este că cineva apropiat îi va umili, demasca sau judeca.
Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)
Săgetătorii sunt optimiști, lumești și aproape deloc deranjați, așa că poate fi dificil pentru oameni să-și identifice imediat cea mai mare nesiguranță. Acest semn de foc își prețuiește foarte mult libertatea, iar cea mai mare nesiguranță a lor este că vor fi legați și își vor pierde libertatea. Această nesiguranță îi determină pe Săgetător să autosaboteze relațiile sau carierele.
Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)
Capricornii sunt cunoscuți că își pun cariera pe primul loc. Acest semn ambițios ar prefera să funcționeze decât să se joace, iar cea mai mare nesiguranță a lor este că vor eșua. Acesta este motivul pentru care dau totul pentru orice sarcină sau proiect, oricât de mic ar fi. Dar această teamă de eșec le poate împiedica relațiile.
Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
Vărsătorii sunt atât de logici încât mulți cred cu adevărat că nu au emoții. Dar opusul este valabil pentru acest semn. În spatele acestui exterior rece se află o inimă fragilă, iar cea mai mare nesiguranță a unui Vărsător este că vor fi răniți odată ce își vor dezvălui în sfârșit latura vulnerabilă.
Pești (19 februarie – 20 martie)
Peștii, ca și Fecioara, pot fi puțin mai duri cu ei înșiși decât celelalte zodii. Încercând în mod constant să-i mulțumească și să-i ajute pe alții, vor lăsa fericiți propriile lor necazuri să cadă la o parte. Dar cu acest devotament total vine și teama de a fi o dezamăgire. Peștii dau totul în relații, dar sunt încă nesiguri că nu sunt demni să primească aceeași dragoste.
ACESTA ESTE UN MATERIAL TRADUS. NE CEREM SCUZE PENTRU EVENTUALELE ERORI.

 

Lasă un comentariu