Testul de personalitate al poșetei: ce spune despre tine geanta ta preferată?

Tipul de geantă pe care o preferați poate dezvălui și multe despre trăsăturile dvs. dominante de personalitate.
Obiectele și culorile tale preferate îți influențează direct personalitatea și te pot ajuta să identifici cele mai dominante trăsături de caracter. Gențile de mână sunt un astfel de tip de articole care vă ajută să vă determinați personalitatea.
1. Geantă de umăr
Gențile de umăr sunt unul dintre cele mai comune tipuri de genți. Sunt simpliste, ușor de transportat și pot fi împerecheate cu aproape orice ținută. Ele semnifică o personalitate puternică și dominantă. Ai o perspectivă puternică asupra vieții și nu ești ușor influențată de alții. Îți prețuiești opinia și o vei exprima cu voce tare, fără teama de a fi judecată din partea altora. De asemenea, ești ambițioasă și orientată spre obiective. Aveți un puternic simț al inițiativei și vă străduiți să vă îndepliniți visele. De asemenea, sunteți practică din fire și preferați gențile de umăr pentru că vă permit să vă transportați cu ușurință lucrurile.
2. Geantă de mână
O geantă mână este asemănătoare cu o geantă de umăr dar vine cu compartimente și închidere. Este puțin mai rezistentă și este folosită în principal pentru a transporta cărți și fișiere. Dacă preferi o geantă ghiozdan, arată că ești organizată și disciplinată. Îți place să faci ordine și să-ți ții biroul, casa și viața organizată. Poți părea conservatoară, dar ai doar păreri tradiționale. Nu îți impui ideile asupra altora dar îți place să influențezi oamenii. Ești ambițioasă și muncești din greu pentru a-ți atinge obiectivele.
3. Rucsac
Rucsacul este de asemenea, practic precum gențile de umăr, dar este puțin mai spațios, indicând o personalitate mai liberă. Apreciezi confortul și iubești rucsacul datorită confortului său. Cu toate acestea, spre deosebire de pasionații de genți de umăr ești liberă și aventuroasă. De asemenea, sunteți independentă și de încredere. Îți place să trăiești fără reguli și ești mereu în mișcare. Rucsacul rămâne cu tine tot timpul și aproape servește ca o parte extinsă a corpului tău.
4. Poșetă plic.
Nu are mânere sau curele și este de obicei de dimensiuni mici. Plicul este un simbol al stilului și al încrederii. Îți place să socializezi, să te îmbraci și să te distrezi. Personajul tău este vesel, care poate însenina ziua oricui. Îți place să ții ceva – în acest caz, o geantă de mână – aproape de corp pentru că nu renunți ușor la lucruri. Totuși, contează și felul în care ții plicul. Cei care îl țin cu ambele mâini în față sunt rezervați și timizi, în timp ce cei care își țin plicul cu o singură mână sunt mai independenți și încrezători.
5. Servietă
Servietele sunt genți destinate mediului profesional. Arată că vorbești serios și nu-ți place să te încurci. Cu toate acestea, servietele mai elegante pot fi, de asemenea, utile în timpul prânzurilor de lucru sau evenimentelor informale. Ești modernă, independentă, orientată spre obiective și bine educată. Ești încrezătoară și ai o stima de sine ridicată. Aveți o personalitate dominantă. Dar prețuiești și relațiile. Sunteți moderatoarea în cercul dvs. de prieteni. Sunteți sensibilă când vine vorba de probleme de viață și oferiți sfaturi de specialitate fără a cere nimic în schimb.
6. Geantă poștaș
Arată că ești relaxată și comodă. Rareori vă faceți griji și radiați întotdeauna vibrații pozitive. Comportamentul tău calm, chiar și sub constrângere, este un șoc pentru majoritatea oamenilor. Utilizați zicala „mai puțin este mai mult” și nu vă îngreunați cu lucruri inutile, atât materiale, cât și emoționale. De asemenea, vă place să planificați din timp și să respectați termenele limită. De asemenea îți place să arăți elegant. Geanta crossbody este de obicei cea mai bună pentru cele care ies în fiecare zi, dar preferă să călătorească ușor.

Lasă un comentariu