Păzește-ți aura pentru a-ți proteja energia personală de intruși

Aura ta este câmpul tău energetic și toți avem una. Chiar și plantele și animalele o au, practic, fiecare ființă vie de pe această planetă o are. Aura acoperă corpurile noastre și radiază din interiorul ființelor noastre. Se extinde în afara corpului nostru și acoperă lucruri din lumea din jurul nostru.
Mai jos voi trece peste câteva sfaturi pentru a vă proteja aura și, dacă nu v-ați gândit deja, ar trebui să lucrați din greu pentru a vă menține aura cât protejată posibil. Cu cât ai mai multă grijă să-ți protejezi aura, cu atât te vei simți mai bine în general. Deși nu o putem proteja neapărat de toate atacurile din exterior, putem face tot posibilul să-l păstrăm cât mai intact posibil și să îi împiedicăm pe alții să ne epuizeze pentru tot ce merităm.
8 moduri de a-ți proteja aura:
1. Poartă cu tine cristale de protecție.
Aflați care cristale de protecție funcționează cel mai bine pentru dvs. și faceți-vă bine. Personal, port turmalina neagră pe persoana mea în orice moment. Acest lucru ajută la menținerea energiei negative la distanță.
2. Adaugă puțină sare în viața ta.
Plasarea sării în zonele în care simțiți că sunteți cel mai afectat vă poate aduce un beneficiu mare pentru aura. De exemplu, dacă sunteți doborât la serviciu și vă simțiți atacat, puneți un borcan mic de sare de Himalaya lângă birou. Acest lucru va face mult mai mult decât ați putea crede inițial și, într-o perioadă scurtă de timp, vă veți simți mult mai bine.
3. Poartă negru mai des.
Culoarea neagră în sine este foarte protectoare. Deși capătă o reputație proastă, nu este nimic în neregulă cu el. Negrul absoarbe energia negativă și de aceea poate face minuni atunci când este folosit pentru a vă proteja aura.
4. Înconjoară-te de alții dacă este nevoie.
Dacă simți că nu ești suficient de puternic pentru a-ți proteja aura așa cum este, înconjoară-te de oameni care te fac să te simți mai puternic și mai puternic. Acești oameni vă vor alimenta propriile energii și vă vor ajuta să vă ridicați. Acestea fiind spuse, asigurați-vă că nu le scurgeți fără să vă dați seama.
5. Păstrați-vă cât mai bine conectați cu pământul
Deși împământarea nu vă va proteja tot timpul, vă poate ajuta să vă protejați atunci când este utilizat cu alte lucruri din această listă. Petreceți o parte din timp în natură și cu picioarele în pământ. Mama natura stie sa faca diferenta si va face exact asta.
6. Concentrați-vă mai des pe respirație.
Acordați o atenție deosebită fluxului de aer care intră și iese din corp. Folosește-l pentru a aduce pozitiv și a scoate la iveală negativul. Acest lucru vă va ajuta să vă protejați de forțele exterioare atunci când vă aflați în momente stresante.
7. Fă o baie cu sare de curățare.
Deși ne-am referit la sare, băile cu sare își merită propriul loc special pe această listă. Făcând o baie cu sare din când în când vă va proteja aura și o va întări. Acest lucru vă relaxează atât mintea, cât și corpul, permițându-vă să eliberați cu adevărat toate lucrurile toxice pe care le-ați absorbit. Nu numai că vă vindecă aura, dar face și mai dificilă pătrunderea negativității.
8. Meditează pentru a-ți curăța aura.
Când simți că aura ta este atacată, meditează. Meditează pentru a-ți proteja și întări aura. Deși acest lucru ar putea să nu sune prea mult, cu cât intenția dvs. este mai puternică, cu atât realizați mai mult.

Lasă un comentariu