Prima imagine pe care o vezi dezvăluie care este puterea minții tale

Ce parte a creierului o folosești cel mai mult, partea dreaptă sau stângă? Știai că partea ta dominantă a fost capabilă să-ți influențeze personalitatea, stilul tău de învățare și chiar modul în care comunici? Mai jos, vă vom dezvălui cum puteți vedea care parte este partea dvs. dominantă. Fiecare parte a creierului are propriile sale funcții, iar acest lucru joacă un rol major în modul în care trecem prin viață. În imaginea de mai jos, sunt două animale din junglă, un tigru și o maimuță. Iar animalul pe care îl vezi primul va dezvălui care parte a creierului tău o folosești cel mai mult.
Deci, ce vezi mai întâi?
Daca vezi tigrul…
Cei care văd mai întâi tigrul au dominantă emisfera stângă. Aceasta înseamnă că ești cineva care este un gânditor strategic. Mai degrabă decât să vezi lumea dintr-un punct de vedere emoțional, ai tendința să o privești dintr-o perspectivă mai logică. Persoanele care au dominantă emisfera stângă tind să fie mai orientate spre obiective și mai organizate.
Daca vezi maimuta…
Dacă ați văzut maimuța, probabil că emisfera dvs dominantă este cea dreaptăiar acestia sunt persoane visătoare și creative. În loc să vezi lucrurile așa cum sunt, ai tendința să le privești mai profund. Citiți adesea printre rânduri și sunteți foarte intuitiv și emoționant. Tu ești gânditorul revoluționar – adesea gândești revolutionar și vezi lucrurile cu sufletul tău, mai degrabă decât cu creierul tău.

 

Lasă un comentariu