Cel mai bun mod de a vă deschide al treilea ochi

Când pătrundem în tărâmurile spirituale, este aproape imposibil să pleci fără să auzi termenul „al treilea ochi”. Totuși, ce este exact al treilea ochi?
Pentru cei care nu știu, se spune că al treilea ochi este glanda noastră pineală misterioasă. Este situat pe fruntea noastră, unde ți-ai imagina un al treilea ochi. Aici este capacitatea noastră de a vedea tot ce ar putea fi și tot potențialul din lume. Cu toții avem acces la al treilea ochi, dar nu toată lumea știe cum să facă acest lucru corect. În timp ce deschiderea celui de-al treilea ochi pare ceva ce ar trebui să facem cu toții, este și ceva de care ar trebui să ne ferim.
Nu ar trebui să-ți deschizi niciodată al treilea ochi dacă nu ești pregătit, forțarea să-l deschizi îți va cauza doar probleme atât din punct de vedere spiritual, cât și fizic. Al treilea ochi este, de asemenea, puternic asociat cu chakra Ajna. Este poarta care duce către tărâmurile interioare ale conștiinței noastre superioare. Dacă sunteți cu adevărat gata să vă deschideți al treilea ochi, metoda pe care o voi trece ar trebui să fie mai mult decât suficientă pentru a funcționa dacă i se acordă timpul potrivit.
Meditația al treilea ochi
Pasul 1: Alegeți un loc potrivit pentru a medita
Găsiți un loc unde să vă relaxați complet. Acest lucru ar putea fi în propria ta casă sau undeva în natură, asta depinde în întregime de tine. Odată ce ați ales o locație potrivită pentru a medita, trebuie să curățați zona, să scăpați de orice distragere a atenției.
Pasul 2: Stai cu ochii închiși
Localizează-ți chakra al treilea ochi pe corpul tău. Concentrează-te pe acea zonă din mintea ta și apasă-ți cu adevărat intenția așa cum ar trebui. Faceți cunoscut în interior că intenționați să vă deschideți al treilea ochi. Pe măsură ce continuați să meditați asupra acestui lucru, lăsați-vă mintea să meargă unde dorește și imaginați-vă că al treilea ochi se deschide încet.
Vezi energia și lumina din jurul lui? Acest lucru ar trebui să crească pe măsură ce ochiul se deschide. Amintiți-vă să faceți totul încet, nu se întâmplă instantaneu.
Pasul 3: Fii mai atent în fiecare zi
Acum, deși prima dată când faci asta, cel mai probabil nu îți va deschide al treilea ochi, cu cât devii mai atent în fiecare zi, cu atât mai aproape te vei apropia de al treilea ochi. Ieși afară, fii atent la lucrurile mărunte și fii mai prezent.
Pasul 4: Repetați
Faceți acest lucru de câte ori doriți, cu cât o faceți mai mult, cu atât mai mult veți observa o diferență. Al treilea ochi se va deschide când ești cu adevărat pregătit. Prin această metodă, nu facem decât să o încurajăm să se deschidă, mai degrabă decât să o forțăm să se deschidă.
Ești menit să faci lucruri grozave. Nu vă grăbiți, al treilea ochi se va deschide în cele din urmă.

 

Lasă un comentariu