Alege o ușă si află ce destin ai si unde greșești în viață!

Acest test are o simbolistica foarte ampla. Peste tot in viata ne lovim de usi. Ca sa ajunga aici, fiecare dintre noi a deschis, inchis si trecut pragul a nenumarate usi. Ele se afla pretutindeni in jurul nostru, protejandu-ne, facandu-ne sa ne simtim in siguranta, deschizand noi oportunitati sau trasand o linie de demarcatie pentru experientele traite. Usa pe care o alegi spune multe despre tine, asa ca afla exact ce indica!
Usa 1
Aceasta usa este vopsita intr-o paleta indrazneata; are doua fete si este prevazuta cu ferestre mari, care incurajeaza schimbul cu exteriorul. Daca aceasta este usa aleasa, inseamna ca esti o persoana distractiva, relaxata si deschisa. Te bucuri din plin de micile placeri ale vietii si iti place sa calatoresti. Esti preocupat de binele celor din jurul tau, aspiri catre relatii armonioase si esti o persoana atenta si grijulie.
Usa 2
O usa simpla de culoare neagra cu un maner lateral si fara vizor. Arata impunator, dar si simplist. Daca aceasta e usa aleasa, este semn ca esti o persoana simpla, modesta, nepretentioasa si sincera, care nu pune mare pret pe lux. Duci la bun sfarsit lucrurile incepute si te mandresti cu aceasta calitate. Esti reticent, insa, la experientele noi, asa ca ai inca de lucrat la aceasta latura. Incearca mai des lucruri noi si fii mai aventuros. Viata ne rezerva multe experiente frumoase pe care este pacat sa le pierdem.
Usa 3
O usa cu un design unic, avand o paleta indrazneata, un batator interesant si un dispozitiv de blocare. Aceasta usa releva o personalitate complexa si interesanta, respectiv o personalitate cuceritoare. Ai o inclinatie artistica si detii abilitatea de a pune intr-o lumina buna pana si cele mai banale lucruri. Esti cam cu capul in nori si ai asteptari nerealiste de la cei din jurul tau, dar, cel mai grav, nu realizezi aceste aspecte pana nu ti se atrage atentia asupra lor.
Usa 4
O usa de un verde inchis nobil. Ilustreaza o personalitate artistica, inclinatie pentru muzica, literatura, desen, pictura sau sculptura. Ai o personalitate ambivalenta, cand prietenoasa si extroverta, cand rezervata si introverta. De cele mai multe ori tinzi sa iti tii problemele pentru tine, nu lasi nimic sa transpara in exterior.
Usa 5
Ai ales usa de un violet aprins, cu linii ostentative si cu fereastra in semicerc? Daca da, e semn ca esti insetat de confirmare si ai mereu nevoie de sustinerea prietenilor si apropiatilor pentru a reusi in viata. Nu fugi niciodata de responsabilitati si te entuziasmeaza sarcinile care iti permit sa iti fructifici creativitatea si imaginatia bogata. Dar ai grija sa nu te lasi prea absorbit de proiectele pe care le desfasori, mai ai nevoie si de pauze! Mai rezerva-ti timp si pentru distractie si odihna.
Usa 6
Daca ai ales usa de culoare rosu intens, decorata cu nervuri aurite si prevazuta cu vizor, batator si fanta pentru scrisori, e semn ca esti o fire increzatoare si sigura pe sine. Esti atent la detalii si nu iti scapa din vedere nimic. Pui mare pret pe aspectul exterior si te preocupa mereu parerea celor din jur, dar la interior mai ai multa munca de depus. Nu incuraja laturile autodistructive si nu te mai lasa guvernat de parerile oamenilor din jur.
Usa 7
O usa simpla din lemn de culoare alba si cu un minim de decor. Esti o persoana simpla, modesta si muncitoare. Esti loial si demn de incredere si ai o fire sentimentala si emotiva. Ai tendinta de a te inconjura de obiecte de valoare sentimentala. Pui mare pret pe familie si prietenie, si niciodata nu iti lasi apropiatii la nevoie. Ai grija sa nu te complaci in rutina de zi cu zi. Alunga monotonia si invita si putina varietate in viata cotidiana.
Usa 8
Aceasta este o usa cu aspect contemporan, prevazuta cu un batator albastru si un maner simplu. Ai o personalitate electrizanta si vesela. Te simti mereu tanar, indiferent de varsta, iar cei din jurul tau adora acest lucru despre tine. Tinzi sa fii cam nesigur uneori si te lasi dominat de sentimente de neliniste. Fii mai organizat si invata sa te pretuiesti mai mult.
Usa 9
O usa invechita, usor supradimensionata, de culoare verde deschis. Definitorie pentru tine este abilitatea exceptionala de rezolvare a problemelor. Esti o fire practica si pui pret pe simplitate, atat in chestiunile de zi cu zi, cat si in viata sentimentala. Te multumesti cu putin si sari mereu in ajutorul prietenilor. Nu ar strica sa nutresti idealuri mai inalte si sa inviti in viata ta si putin mister.

 

Lasă un comentariu