Cum să arați tânără chiar și după 50 de ani. Secretele femeilor japoneze

Orice femeie își dorește să rămâna mereu tânără, frumoasă și să nu-și arate cu adevărat vârsta. În această privință, femeile japoneze sunt experte. Majoritatea nu își arată vârsta și, deși, sunt trecute de cincizeci de ani, unele arată impecabil. Pentru asta ele folosesc niște trucuri simple, dar care le țin mereu tinere și în formă.
Iată care sunt secretele pe care le au ele pentru încetinirea procesului de îmbătrânire, pentru a arăta tinere chiar și la vârsta mijlocie.
1. Bea ceai verde pentru a rămâne tânără
Îngrijirea pielii nu este doar legată de produsele pe care le folosesți pentru față. Depinde de ceea ce mănânci și bei. Ceaiul verde este un tip de ceai care se face din frunze și muguri de Camellia sinensis. Conține un puternic antioxidant numit EGCG. Consumul și aplicarea de ceai verde combat cancerul de piele. Consumat în mod frecvent te va menține mai mult timp tânără.
2. Consumă alge marine
Algele marine au numeroase beneficii pentru îngrijirea pielii. Dieta japoneză este constituită, în mare parte, din alge marine. Acestea sunt un aliment anti-îmbătrânire excelent și conțin o multitudine de vitamine și minerale, inclusiv calciu, magneziu, vitamina K, fier și folat, greu de găsit în alte alimente.
Conțin proprietăți naturale anti-îmbătrânire și protecție împotriva razelor solare.
3. Fă-ți masaje faciale pentru a avea o piele mai tânără
La fel ca și restul corpului, mușchii feței necesită exerciții fizice pentru a-i menține cât mai fermi.
Dar, lucrul bun este că nu trebuie să apelezi la soaloane scumpe. În schimb, puteți cumpăra role de masaj facial. Sunt simplu de utilizat și le puteți folosi în timp ce vă uitați la televizor sau citiți.
4. Folosește produse de demachiere naturale
Femeile japoneze sunt foarte apropiate de natură și cred că produsele naturale sunt mai benefice sanătății, decât produsele chimice de îngrijire a pielii. Pielea noastră are nevoie de o cantitate de ulei pentru a rămâne hidratată, dar produsele cu substanțe chimice dure, afectează pielea și elimină toate urmele de ulei. Ideal este, așadar, să folosiți cât mai des produse cosmetice cât mai naturale.
5. Nu uita de colagen pentru a avea o piele tânără
Colagenul este o mare parte a dietei japoneze. Se găsește și în alimente precum supa de oase și unele tipuri de alge, printre care și spirulina. Femeile japoneze folosesc o mulțime de produse bogate în colagen, inclusiv creme și măști, în schemele de îngrijire a pielii.
Cercetările arată că suplimentarea orală cu proteine ​​de colagen poate ajuta la întărirea și hidratarea pielii. 7. Evită excesul de machiaj
Pielea ta trebuie să respire liniștită. Prea multe produse cu substanțe chimice îți pot înfunda porii și pot afecta elasticitatea pielii. Încearcă să nu folosești zilnic machiaj, măcar o zi sau două pe săptămână să nu recurgi la machiaj, pentru a lăsa pielea să respire.
practicarea frumuseții japoneze înseamnă curățarea pielii într-un mod blând și menținerea acesteia cât mai bine hidratată.
Unul dintre cele mai importante elemente de îngrijire a pielii, pentru a vă menține aspectul tânăr, este dieta. Consumați mai mult colagen și alge marine pentru a vedea o îmbunătățire rapidă. Dar, concentrați-vă și pe produsele naturale, care sunt delicate pentru pielea ta.

 

 

Lasă un comentariu